Kuinka saan Netflixin käyttöön Samsung Galaxy 10.1" -tabletissa?

Samsung Galaxy Tab 10.1" on yhteensopiva Netflixin kanssa, vaikka et välttämättä löydä sovellusta Google Play ‑myymälästä. Voit kuitenkin ladata Netflix-sovelluksen suoraan meiltä. Liitä Samsung Galaxy Tab Netflix-tiliisi seuraavien ohjeiden avulla.

Salli muualta kuin Google Play -kaupasta haettujen sovellusten asentaminen

Aluksi sinun tulee muuttaa tabletin asetuksia niin, että voit asentaa sovelluksen suoraan meiltä:

1. Siirry asetuksiin.

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Tietoturva (Security).

4. Laita valintamerkki kohtaan Tuntemattomat lähteet: Salli asennukset muista lähteistä kuin Play-myymälästä. (Unknown Sources: Allow installation of apps from sources other than the Play Store).

5. Vahvista muutos napauttamalla OK.

Huomautus:
Voit palauttaa alkuperäiset asetukset, kun olet asentanut Netflix-sovelluksen.

Lataa sovellus Samsung Galaxy Tab 10.1" ‑laitteeseesi

Galaxy Tab ‑laitteessa:

1. Klikkaa http://mcdn.netflix.com/us/mobile/android/1142/netflix-3.1-41-1142-release.apk.

2. Tyhjä näyttönäkymä aukeaa ja sulkeutuu, mikä tarkoittaa, että lataus on alkanut.

3. Siirry Sovellukset-valikkoon (Apps).

4. Valitse Lataukset (Downloads).

5. Valitse Asenna (Install).

6. Asennus on valmis, kun näytön yläosan ilmoitusrivillä näkyy Netflixin asennus onnistui -viesti (Successfully Installed Netflix).

7. Etsi ja käynnistä Netflix-sovellus.

8. Jos niin pyydetään, syötä Netflix-sähköpostisi ja -salasanasi näytön näppäimistöllä.

Voit aloittaa Netflixin katselun Samsung Galaxy Tab 10.1" ‑laitteella. Nauti!

globe