Netflix ilmoittaa: ”Pahoittelemme, emme saa yhteyttä Netflix-palveluun. (-116)”

Jos näet Android-puhelimessa tai -tabletissa tämän virheilmoituksen

Pahoittelemme, Netflix-palveluun ei saatu yhteyttä. Yritä myöhemmin uudelleen. Jos ongelma jatkuu, katso ohjeet Netflixin verkkosivustolta (-116).

Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Kirjaudu uudestaan sisään

Jos painat OK, kun virheilmoitus on näytöllä, saatat tulla kirjatuksi ulos, jolloin siirryt sisäänkirjautumissivulle. Jos olet kirjautunut ulos palvelusta, kirjaudu uudestaan sisään ja yritä katsoa jotakin muuta tv-ohjelmaa tai elokuvaa. Mikäli virheilmoitus toistuu, jatka seuraavien vianmääritysohjeiden avulla.

Käynnistä Android-puhelin tai -tabletti uudelleen

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.
  1. Sammuta virta puhelimesta tai tabletista. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan
Laitteeseen tallennetut sovellukset, tiedot ja asetukset saatetaan poistaa, kun seuraat näitä ohjeita. Ennen kuin jatkat, etsi valmiiksi Wi-Fi-verkkosi nimi ja salasana sekä Netflixin kirjautumistiedot.

Korjaa ongelma pyytämällä apua laitteen valmistajalta.

Pyydä heiltä apua vaiheiden suorittamisessa. Kokeile Netflixiä uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen nähdäksesi, onko ongelma ratkennut.

1. Päivitä laitteesi laiteohjelmisto tai ohjelmisto uusimpaan versioon.

2. Palauta laitteesi alkuperäiset tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei voi korjata ongelmaa tai näistä ohjeista ei ole apua, sinun on katsottava Netflixiä jollakin muulla laitteella.