Televisiossa tai Blu-ray-soittimessa ei ole Netflix-sovellusta.

Jos oletat TV:n tai Blu-ray-soittimen olevan yhteensopivan Netflixin kanssa, mutta et löydä Netflix-sovellusta, päivitys saattaa olla saatavilla tai laitteessa itsessään voi olla jokin ongelma. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

1. Tarkista, onko Netflix-sovellus saatavilla laitteessasi etsimällä ohjekeskuksestamme artikkelia laitteesi ominaisuuksista ja seuraamalla asennusohjeita.

2. Tarkista, onko televisioosi tai Blu-ray-soittimeesi saatavilla uusia laiteohjelmiston tai muiden ohjelmistojen päivityksiä. Jos tarvitset apua näiden päivityksien saatavilla olon tarkistamisessa tai lataamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

3. Jos laitteesi on täysin ajan tasalla, mutta et vieläkään näe Netflix-sovellusta, laitteesi valmistaja voi vahvistaa, onko sovellusta saatavilla malliisi, ja antaa ohjeet sovelluksen asentamiseen.