Netflix ilmoittaa: Valitettavasti Netflix on pysähtynyt.

Jos saat Android-puhelimella, -tabletilla tai -televisiolla tämän virheilmoituksen

Valitettavasti Netflix on pysähtynyt

Tämä ongelma viittaa yleensä siihen, että sovelluksesi tai järjestelmäsi pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Android-puhelin tai -tabletti

Käytätkö Linksys RE6500 AC1200 -merkkistä langattoman verkon laajenninta?

Jos käytät Linksys RE6500 AC1200 -merkkistä langattoman verkon laajenninta, käy valmistajan sivuilla ja päivitä laite versioon 1.0.06.011 tai uudemmaksi. Jos päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä Linksysin asiakastukeen. Jos et käytä Linksys RE6500 AC1200 -merkkistä langattoman verkon laajenninta, jatka ongelman selvittelyä alla olevien ohjeiden avulla.

Android-käyttöjärjestelmän päivittäminen

1. Avaa Asetukset-sovellus (Settings).

2. Napauta Järjestelmä (System) > Järjestelmäpäivitys (System Update).

3. Tarkista ja asenna päivitykset.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä Netflix-sovellus

Jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia, Play Kaupan Netflix-sivu ja napauta sitten Päivitä (Update).

Voit päivittää Netflix-sovelluksen myös näillä ohjeilla:

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus. Jos laitteessasi ei ole sitä, sinun täytyy ehkä korjata Play Kauppaa koskeva ongelma.

2. Kirjoita hakupalkkiin Netflix.

3. Napauta luettelosta Netflix-sovellusta. Jos Netflix-sovellusta ei löydy, seuraa tämän artikkelin ohjeita.

4. Napauta Päivitä (Update). Jos tätä vaihtoehtoa ei ole näkyvissä, sovellus on ajan tasalla.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Näiden ohjeiden avulla poistat laitteellesi ladatun sarjan tai elokuvan ja kirjaudut ulos Netflix-tililtäsi.

Jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia, avaa Play Kaupan Netflix-sivu, napauta Poista (Uninstall) ja sen jälkeen Asenna (Install).

Myös näillä ohjeilla voidaan asentaa sovellus uudelleen:

1. Avaa Play Kauppa -sovellus ja etsi Netflix.

2. Etsi luettelosta Netflix-sovellus ja napauta sitä.

3. Napauta Poista asennus (Uninstall).

4. Napauta Asenna (Install) ja odota, kunnes se on valmis.

5. Napauta Avaa (Open) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käytätkö Lenovo Yoga -tablettia?

Jos käytät Lenovo Yoga -tablettia, tarkista laitteesi malli:

1. Avaa Asetukset-sovellus (Settings).

2. Valitse Yleiset (General).

3. Valitse Tietoa laitteesta (About Device).

4. Katso, mikä malli on merkitty Mallinumero-kohtaan (Model Number).

• Jos malli on B8080-F tai B8080-H:

• Laitteessasi on laitteisto- tai ohjelmisto-ongelma, jonka vain laitteen valmistaja voi ratkaista. Jotta pääset jatkamaan Netflixin katsomista, ota yhteyttä laitteen valmistajaan. Valmistaja voi ehkä auttaa ratkaisemaan ongelman. Jos valmistajalla ei ole muita ohjeita tai lisäohjeetkaan eivät ratkaise ongelmaa, sinun täytyy käyttää katseluun jotakin toista Netflix-yhteensopivaa laitetta.

• Jos malli ei ole B8080-F tai B8080 tai jos laitteesi ei ole Lenovo Yoga -tabletti, jatka ongelman selvittelyä alla olevien ohjeiden avulla.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä.

Android TV

Käytätkö Linksys RE6500 AC1200 -merkkistä langattoman verkon laajenninta?

Jos käytät Linksys RE6500 AC1200 -merkkistä langattoman verkon laajenninta, käy valmistajan verkkosivuilla ja päivitä laite versioon 1.0.06.011 tai uudemmaksi. Jos päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä Linksysin asiakastukeen. Jos et käytä Linksys RE6500 AC1200 -merkkistä langattoman verkon laajenninta, jatka ongelman selvittelyä alla olevien ohjeiden avulla.

Varmista, että televisiosi on ajan tasalla

1. Paina kaukosäätimen Koti-painiketta (Home).

2. Siirry kohtaan Asetukset (Settings) ja valitse se.

3. Siirry kohtaan Tietoja (About) ja valitse se.

4. Valitse Järjestelmän ohjelmistopäivitys (System software update).

5. Valitse Tarkista järjestelmän ohjelmistopäivitys (Check for a system software update).

6. Kun olet ladannut saatavilla olevat päivitykset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Päivitä Netflix-sovellus

Jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia, Play Kaupan Netflix-sivu ja napauta sitten Päivitä (Update).

Voit päivittää Netflix-sovelluksen myös näillä ohjeilla:

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus. Jos laitteessasi ei ole sitä, sinun täytyy ehkä korjata Play Kauppaa koskeva ongelma.

2. Kirjoita hakupalkkiin Netflix.

3. Napauta luettelosta Netflix-sovellusta. Jos Netflix-sovellusta ei löydy, seuraa tämän artikkelin ohjeita.

4. Napauta Päivitä (Update). Jos tätä vaihtoehtoa ei ole näkyvissä, sovellus on ajan tasalla.