Netflixin virhe F7361-1253

Jos saat tietokoneella virhekoodin F7361-1253, se viittaa tavallisesti yhteysongelmaan. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Käynnistä selain uudelleen

1. Sulje selain.

2. Avaa selain uudelleen.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä Firefox

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää lisää-painike.

2. Klikkaa Asetukset (Settings) ja vieritä sitten alas kohtaan Firefoxin päivitykset (Firefox Updates).

3. Klikkaa Asenna Firefoxin päivitys käynnistämällä uudelleen (Restart to update). Jos näet viestin "Firefox on ajan tasalla" (Firefox is up to date), selaimessasi on jo uusin versio.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos sinulla on ongelmia Firefoxin päivittämisessä tai saat virheviestin Päivitys epäonnistui (Update Failed), korjaa ohjelmiston päivitysongelma Mozillan ohjeiden avulla.