Valkoinen näyttö, jossa on tekstiä mutta ei kuvia

Jos näet valkoisen ruudun, jossa on tekstiä, mutta ei kuvia, kun avaat Netflixin verkkosivuston, se viittaa yleensä ongelmaan tietokoneen asetuksissa tai verkkoyhteydessä. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Tarkista päivämäärä- ja aika-asetukset

Jos laitteesi päivämäärä ja aika näkyvät väärin:

1. Mene laitteesi päivämäärä- ja aika-asetuksiin.

Huomautus:
    Saat apua päivämäärä- ja aika-asetusten löytämiseen laitteen käyttöohjeesta tai suoraan valmistajalta.
  2. Jos laitteessa on vaihtoehto Automaattinen, ota se käyttöön, tai päivitä asetus oikeaan päivämäärään ja aikaan.

Jos laitteen päivämäärä ja aika ovat oikein, jatka seuraaviin vaiheisiin.

Jos käytät tietoturvaohjelmistoa

Nämä ohjeet on tarkoitettu vain kokeneille tietokoneenkäyttäjille.
  • Asenna tietoturvaohjelmistoosi saatavilla olevat päivitykset.

• Poista tietoturvaohjelmisto väliaikaisesti käytöstä ja kokeile Netflixiä uudelleen.

• Jos ongelma korjautuu tietoturvaohjelmiston ollessa pois käytöstä, ohjelmisto saattaa olla vanhentunut tai se saattaa tahattomasti häiritä Netflixin toimintaa. Ota ohjelmisto uudelleen käyttöön ja kysy neuvoa ohjelmiston valmistajalta.

Palauta oletusyhteysasetukset

Jos olet muuttanut laitteesi yhteysasetuksia, sinun pitää palauttaa ne oletusarvoihin.

Näitä asetuksia voivat olla esimerkiksi nämä:

• Modeemin mukautetut asetukset.

• VPN-verkon (Virtual Private Network) tai välityspalvelimen asetukset.

• Mukautetut DNS-asetukset.

Jos tarvitset apua näiden asetusten muuttamisessa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Kun olet saanut palautettua nämä asetukset, kokeile Netflixiä uudestaan.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.