Netflixin virhe 113

Jos saat Apple TV:llä virhekoodin 113 , johon usein liittyy jokin seuraavista ilmoituksista:

Kirjautumisessa tapahtui virhe.
Netflix-tilin nimeäsi tai salasanaasi ei voitu todentaa. Yritä uudelleen. Katso lisätietoja osoitteesta www.netflix.com/support.

Se viittaa yleensä ongelmaan kirjautumistiedoissa. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Tarkista sähköposti ja salasana

Varmista, että TV-ruudulla näkyvä sähköpostiosoite on oikein. Jos se ei ole oikein, klikkaa Edellinen ja palaa takaisin korjaamaan virheet.

Anna salasanasi uudestaan ja muista, että Netflixin salasanoissa isot ja pienet kirjaimet tunnistetaan. Klikkaa ruudulla olevaa nuolta vaihtaaksesi isojen ja pienten kirjainten välillä. Klikkaamalla Näytä salasana saat salasanan näkyviin ja voit tarkistaa, että se on oikein.

Päivitä salasanasi

Saatat joutua päivittämään salasanasi. Siirry kohtaan Näin vaihdat tai päivität salasanasi tehdäksesi sen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Poista Netflix

1. Korosta Apple TV:n aloitusnäytöllä Netflix-sovellus.

2. Paina kaukosäätimen kosketuslevyä tai klikkauspainiketta keskeltä, kunnes Netflix-sovellus alkaa väristä.

3. Poista sovellus painamalla Toista/Pysäytä-painiketta (Play/Pause).

4. Vahvista valitsemalla Poista (Delete).

Asenna Netflix-sovellus uudestaan

1. Avaa App Store Apple TV:n aloitusnäytöltä.

2. Etsi sovellus hakemalla hakusanalla ”Netflix” ja valitse sitten Asenna (Install).

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä Apple TV

1. Siirry aloitusnäytölle ja valitse sitten Asetukset (Settings).

2. Valitse Järjestelmä (System) > Ohjelmistopäivitykset (Software Updates) > Päivitä ohjelmisto (Update Software).

3. Valitse Lataa ja asenna (Download and Install), jos se on saatavilla. Jos tätä vaihtoehtoa ei ole saatavilla, laite on jo ajan tasalla.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Nämä vaiheet saattavat olla erilaiset sinun Apple TV-versiollesi. Siirry Applen tukisivustolle saadaksesi ohjeet Apple TV:n ohjelmistopäivitystä varten.

Nollaa kaikki Apple TV:n asetukset

Näillä ohjeilla nollaat Apple TV:n, palautat tehdasasetukset ja tyhjennät laitteeseen tallennetut tiedot, kuten Netflixin kirjautumistiedot ja Wi-Fi-verkon nimen sekä salasanan. Varmista, että nämä tiedot ovat saatavillasi, ja noudata näitä ohjeita vain, jos et ole saanut korjattua ongelmaa muiden vianmääritysohjeiden avulla.

Korjaa ongelma näin:

1. Noudata Applen ohjeita Apple TV:n nollauksesta tai tehdasasetusten palauttamisesta.

2. Kun olet nollannut Apple TV:n ja suorittanut alkuasennuksen, kokeile Netflixiä uudelleen.