Netflixin virhe -80

Valitettavasti yhteyttä Netflix-palveluun ei saatu. Yritä myöhemmin uudelleen. (-80)

Virhe viittaa laitteeseesi tallennetuissa sovellustiedoissa olevaan ongelmaan. Ratkaise ongelma näiden ohjeiden avulla.

Android-puhelin tai -tabletti

Päivitä Netflix-sovellus

Jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia, Play Kaupan Netflix-sivu ja napauta sitten Päivitä (Update).

Voit päivittää Netflix-sovelluksen myös näillä ohjeilla:

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus. Jos laitteessasi ei ole sitä, sinun täytyy ehkä korjata Play Kauppaa koskeva ongelma.

2. Kirjoita hakupalkkiin Netflix.

3. Napauta luettelosta Netflix-sovellusta. Jos Netflix-sovellusta ei löydy, seuraa tämän artikkelin ohjeita.

4. Napauta Päivitä (Update). Jos tätä vaihtoehtoa ei ole näkyvissä, sovellus on ajan tasalla.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

Sovelluksen nollaaminen poistaa laitteelle tehdyt lataukset ja kirjaa ulos Netflixistä.
  1. Siirry laitteesi aloitusnäytölle tai sovellusluetteloon.

2. Paina Netflix-sovellusta ja napauta sen jälkeen Sovelluksen tiedot (App info).

3. Napauta Tallennustila ja välimuisti (Storage & cache) > Tyhjennä muisti (Clear storage) > OK.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Sovelluksen tietojen tyhjentäminen saattaa toimia eri tavalla laitteellasi. Jos tarvitset apua, katso ohjeet laitteesi mukana tulleesta ohjekirjasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Näiden ohjeiden avulla poistat laitteellesi ladatun sarjan tai elokuvan ja kirjaudut ulos Netflix-tililtäsi.

Jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia, avaa Play Kaupan Netflix-sivu, napauta Poista (Uninstall) ja sen jälkeen Asenna (Install).

Myös näillä ohjeilla voidaan asentaa sovellus uudelleen:

1. Avaa Play Kauppa -sovellus ja etsi Netflix.

2. Etsi luettelosta Netflix-sovellus ja napauta sitä.

3. Napauta Poista asennus (Uninstall).

4. Napauta Asenna (Install) ja odota, kunnes se on valmis.

5. Napauta Avaa (Open) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Amazon Fire -tabletti

Päivitä Netflix-sovellus

1. Siirry aloitusnäytölle ja napauta sitten Sovelluskauppa-kuvaketta (Appstore).

2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko (Menu)valikkopainike ja sen jälkeen Sovelluspäivitykset (App Updates).

3. Etsi luettelosta Netflix-sovellus ja napauta Päivitä (Update). Jos Netflix-sovellusta ei ole luettelossa, se on jo ajan tasalla.

4. Kun päivitys on valmis, napauta Avaa (Open) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

1. Tuo esiin Asetukset (Settings) pyyhkäisemällä alaspäin ruudun yläosasta.

2. Valitse Sovellukset (Applications).

3. Valitse Hallinnoi kaikkia sovelluksia (Manage all Applications).

4. Valitse Netflix.

5. Valitse Poista tiedot (Clear Data).

6. Kun tiedot on poistettu, paina tabletin reunassa olevaa virtapainiketta (Power).

7. Kun sinua pyydetään vahvistamaan Haluatko sammuttaa Kindlen? (Do you want to shut down your Kindle?) tai Haluatko sammuttaa Firen? (Do you want to shut down your Fire?), napauta Sammuta (Shut Down), Katkaise virta (Power Off) tai OK.

8. Kun laite on täysin sammunut, paina virtapainiketta (Power) ja pidä sitä painettuna, kunnes näytölle ilmestyy Kindle- tai Amazon-logo.

9. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Netflixin asennuksen poistaminen:

1. Paina Fire TV:n kaukosäätimen Koti-painiketta (Home). koti-painike

2. Etsi Netflix-sovellus ja paina Asetukset (Options). asetukset-painike

3. Valitse Poista asennus (Uninstall).

4. Vahvista valitsemalla uudelleen Poista asennus (Uninstall).

Netflixin uudelleen asentaminen:

1. Paina Fire TV:n kaukosäätimen Netflix-painiketta.

2. Valitse Lataa (Download) ja valitse sitten Avaa (Open).