Netflix ilmoittaa: Pyyntösi käsittelyssä tapahtui virhe.

Pyyntösi käsittelyssä tapahtui virhe.
Antamasi kirjautumistiedot eivät vastaa tiedossamme olevaa tiliä.

Tämä virhe tapahtuu yleensä silloin, jos antamasi sähköpostiosoite tai salasana on väärä tai laitteesi tiedot pitää päivittää.

Korjaa ongelma näin:

Tarkista sähköposti ja salasana

1. Varmista, että ruudulla näkyvä sähköpostiosoite on oikein. Jos se ei ole oikein, käytä askelpalautinta askelpalautin palataksesi takaisin korjaamaan virheet.

2. Syötä salasana uudestaan. Muista, että Netflixin salasanoissa isot ja pienet kirjaimet tunnistetaan. Voit vaihtaa isojen ja pienten kirjainten välillä valitsemalla ylöspäin osoittavan nuolen.

3. Valitse Jatka (Continue) kokeillaksesi Netflixiä uudelleen.

Päivitä salasanasi

Saatat joutua päivittämään salasanasi. Siirry kohtaan Näin vaihdat tai päivität salasanasi tehdäksesi sen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Nollaa Netflix-sovellus

Voit nollata sovelluksen noudattamalla näitä ohjeita millä tahansa ruudulla:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä:
    ylös, ylös alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse Poista käytöstä tai Aloita alusta (Deactivate / Start Over).

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Toimi näin

Jos edellä olevat ohjeet eivät toimineet tai et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään, ota meihin yhteyttä.