Netflixin virhe tvq-prfls-101

Jos saat virhekoodin tvq-prfls-101, johon usein liittyy seuraava ilmoitus:

Pahoittelut, jotain meni pieleen.

Se tarkoittaa yleensä, että laitteesi vanhat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Amazon Fire TV/Stick

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com
  1. Yhdistä toinen tietokone tai mobiililaite samaan Wi-Fi-verkkoon tai verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa verkkoselain, siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies ja kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflix-palveluun tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos pystyt suorittamaan tämän vaiheen ilman selaimessa näkyvää virhettä, kyseessä saattaa olla muu ongelma. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset vielä apua.

Blu-ray-soitin

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta Blu-ray-soitin tai irrota sen pistoke.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Käynnistä Blu-ray-soitin uudelleen ja kokeile Netflixiä uudestaan.

PlayStation 4

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com
  1. Yhdistä toinen tietokone tai mobiililaite samaan Wi-Fi-verkkoon tai verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa verkkoselain, siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies ja kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflix-palveluun tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos pystyt suorittamaan tämän vaiheen ilman selaimessa näkyvää virhettä, kyseessä saattaa olla muu ongelma. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset vielä apua.

PlayStation 5

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com
  1. Yhdistä toinen tietokone tai mobiililaite samaan Wi-Fi-verkkoon tai verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa verkkoselain, siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies ja kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflix-palveluun tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos pystyt suorittamaan tämän vaiheen ilman selaimessa näkyvää virhettä, kyseessä saattaa olla muu ongelma. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset vielä apua.

Roku

Kirjaudu ulos Netflixistä

Kirjaudu ulos Netflixistä Rokulla. Kun olet kirjautunut ulos, kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Digiboksi tai striimauslaite

Kirjaudu ulos Netflixistä
  1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Älytelevisio

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä.

Xbox One

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com
  1. Yhdistä toinen tietokone tai mobiililaite samaan Wi-Fi-verkkoon tai verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa verkkoselain, siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies ja kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflix-palveluun tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos pystyt suorittamaan tämän vaiheen ilman selaimessa näkyvää virhettä, kyseessä saattaa olla muu ongelma. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset vielä apua.

Xbox Series X/S

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com
  1. Yhdistä toinen tietokone tai mobiililaite samaan Wi-Fi-verkkoon tai verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa verkkoselain, siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies ja kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflix-palveluun tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos pystyt suorittamaan tämän vaiheen ilman selaimessa näkyvää virhettä, kyseessä saattaa olla muu ongelma. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset vielä apua.