Netflixin virhe tvq-prfls-102

Tililtäsi on kirjauduttu ulos. Kirjaudu uudelleen.

Virhe johtuu siitä, että jotkin laitteessa olevat tiedot estävät Netflixiä latautumasta tai laitteesi on kirjattu ulos Netflix-tililtä.

Kirjaudu takaisin Netflix-tilillesi jatkaaksesi katselua.

Jos ongelma jatkuu edelleen, yritä korjata se omaa laitettasi koskevien ohjeiden avulla.

Älytelevisio

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.

Tarkista, oletko saanut hiljattain sähköpostia Netflixiltä

Jos olet hiljattain saanut Netflixiltä sähköpostiviestin salasanasi päivittämisestä, seuraa näitä ohjeita päästäksesi takaisin tilillesi.

Jos et ole hiljattain saanut sähköpostia Netflixiltä, ratkaise ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Striimauslaite

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.

Tarkista, oletko saanut hiljattain sähköpostia Netflixiltä

Jos olet hiljattain saanut Netflixiltä sähköpostiviestin salasanasi päivittämisestä, seuraa näitä ohjeita päästäksesi takaisin tilillesi.

Jos et ole hiljattain saanut sähköpostia Netflixiltä, ratkaise ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

PlayStation 5

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.

Tarkista, oletko saanut hiljattain sähköpostia Netflixiltä

Jos olet hiljattain saanut Netflixiltä sähköpostiviestin salasanasi päivittämisestä, seuraa näitä ohjeita päästäksesi takaisin tilillesi.

Jos et ole hiljattain saanut sähköpostia Netflixiltä, ratkaise ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Toimi näin

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä.

PlayStation 4

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.

Tarkista, oletko saanut hiljattain sähköpostia Netflixiltä

Jos olet hiljattain saanut Netflixiltä sähköpostiviestin salasanasi päivittämisestä, seuraa näitä ohjeita päästäksesi takaisin tilillesi.

Jos et ole hiljattain saanut sähköpostia Netflixiltä, ratkaise ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

PlayStation 3

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.

Tarkista, oletko saanut hiljattain sähköpostia Netflixiltä

Jos olet hiljattain saanut Netflixiltä sähköpostiviestin salasanasi päivittämisestä, seuraa näitä ohjeita päästäksesi takaisin tilillesi.

Jos et ole hiljattain saanut sähköpostia Netflixiltä, ratkaise ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Xbox Series X/S

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.

Tarkista, oletko saanut hiljattain sähköpostia Netflixiltä

Jos olet hiljattain saanut Netflixiltä sähköpostiviestin salasanasi päivittämisestä, seuraa näitä ohjeita päästäksesi takaisin tilillesi.

Jos et ole hiljattain saanut sähköpostia Netflixiltä, ratkaise ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Toimi näin

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä.

Xbox One

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.

Tarkista, oletko saanut hiljattain sähköpostia Netflixiltä

Jos olet hiljattain saanut Netflixiltä sähköpostiviestin salasanasi päivittämisestä, seuraa näitä ohjeita päästäksesi takaisin tilillesi.

Jos et ole hiljattain saanut sähköpostia Netflixiltä, ratkaise ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Xbox 360

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.

Tarkista, oletko saanut hiljattain sähköpostia Netflixiltä

Jos olet hiljattain saanut Netflixiltä sähköpostiviestin salasanasi päivittämisestä, seuraa näitä ohjeita päästäksesi takaisin tilillesi.

Jos et ole hiljattain saanut sähköpostia Netflixiltä, ratkaise ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Blu-ray-soitin

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.

Tarkista, oletko saanut hiljattain sähköpostia Netflixiltä

Jos olet hiljattain saanut Netflixiltä sähköpostiviestin salasanasi päivittämisestä, seuraa näitä ohjeita päästäksesi takaisin tilillesi.

Jos et ole hiljattain saanut sähköpostia Netflixiltä, ratkaise ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.