Netflixin virhe 10016-22002

Jos saat iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla virheilmoituksen, joka on yleensä tämä:

Latauksessa oli ongelma. (10016-22002)

Se tarkoittaa, että olet saavuttanut yhdelle laitteelle sallittujen latausten enimmäismäärän. Sinulla voi olla yhtä aikaa korkeintaan 100 latausta yhdellä laitteella.

Poista joitakin latauksia seuraavien ohjeiden avulla ja yritä sitten uudelleen.

Yksittäisen TV-sarjan tai elokuvan poistaminen

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta Lataukset ja napauta sitten sarjaa tai elokuvaa.

4. Napauta Latauksen tila -kuvaketta ladattu nimike -kuvake sen jakson tai elokuvan vieressä, jota ongelma koskee.

5. Napauta Poista lataus Poista lataus -kuvake.

Kaikkien latausten poistaminen

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko lisää-kuvake.

4. Napauta Sovellusasetukset sovellusasetukset-kuvake.

5. Napauta Poista kaikki lataukset poista kaikki lataukset -kuvake ja napauta sitten Poista.