Netflixin käyttö Windows-tietokoneella

Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella
Netflix HDR-kuvalla

Netflixiä voi katsoa Windows-tietokoneilla käyttämällä joko Google Chrome-, Internet Explorer-, Microsoft Edge-, Mozilla Firefox- tai Opera-selainta, tai Windows 8- tai Windows 10 -sovellusta. Windows-tietokoneiden Netflix-striimausominaisuudet:

Navigointi
Voit selata elokuvajulisteiden rivejä: Netflix.com-sivuston etusivulla on runsaasti selattavia tv-sarjoja ja elokuvia. Voit myös selata lajityyppien mukaan Selaa-pudotusvalikon kautta.

Haku: Voit hakea tiettyjä elokuvia tai TV-ohjelmia, näyttelijöitä, ohjaajia tai lajityyppejä hakukentässä, joka on valikkorivillä oikeassa yläkulmassa osoitteessa Netflix.com.

Tv-sarjan tai elokuvan sivut: Vie osoitin tietyn tv-sarjan tai elokuvan julisteen päälle. Näet lisätietoja, kuten lyhyen kuvauksen, tuotantovuoden ja ikärajan. Klikkaamalla tässä osiossa olevaa nimikettä siirryt tv-sarjan tai elokuvan varsinaiselle kuvaussivulle.

Toisto: Aloita tv-sarjan tai elokuvan toistaminen klikkaamalla sen julistetta. Nimikkeen toiston aikana voit käyttää soittimen näytön alareunassa oleva vierityspalkkia liikkuaksesi eteenpäin, taaksepäin tai nähdäksesi lisävaihtoehtoja. Poistu videon toistosta valitsemalla näytön vasemmassa yläkulmassa oleva paluunuoli. Jos vierityspalkki tai paluunuoli eivät ole näkyvissä, liikuta osoitinta, kunnes ne tulevat näkyviin.

Tuetut alueet:
Netflix tukee striimausta Windows-tietokoneilla, joissa käytetään tuettuja selaimia, kaikilla niillä alueilla, missä Netflix on saatavilla.

Kuvatarkkuus
Windows-tietokoneet tukevat striimausta seuraavilla selaintarkkuuksilla:

• Google Chrome – tarkkuus maks. 720p

• Internet Explorer – tarkkuus maks. 1080p

• Microsoft Edge – maks. 4K*

• Mozilla Firefox – tarkkuus maks. 720p

• Opera – tarkkuus maks. 720p

• Windows 8 -sovellus – tarkkuus maks. 1080p

• Windows 10 -sovellus – tarkkuus maks. 4K*

*4K:lla striimaus vaatii 60 Hz:n virkistystaajuuteen ja 4K-toistoon sopivan näytön, jossa on HDCP 2.2 -yhteensopiva liitäntä, Intelin 7. sukupolven tai uudemman Core-prosessorin sekä viimeisimmät Windows-päivitykset. Ota yhteys järjestelmäsi valmistajaan ja tarkista heiltä tekniset tiedot.

Tekstitys ja vaihtoehtoinen ääni
Valitsemalla kuvakkeen Ääni ja tekstitys voit ottaa käyttöön vaihtoehtoisen ääniraidan tai saatavilla olevan tekstityksen.

Voit katsoa Netflixiä Windows-tietokoneella osoitteessa Netflix.com. Katselu Netflix.com-sivustolla onnistuu Google Chrome-, Internet Explorer-, Microsoft Edge-, Mozilla Firefox- ja Opera-selaimilla. Täydelliset järjestelmävaatimukset löytyvät tästä. Kirjaudu sisään Netflix-tiliisi selaimellasi alla olevien ohjeiden mukaan.

Osoitteessa Netflix.com

1. Siirry haluamallasi selaimella sivulle netflix.com.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

3. Syötä Netflixissä käyttämäsi sähköpostiosoite ja salasana.

Olet nyt kirjautunut sisään Netflix-tiliisi. Nauti!

Windows 8 -sovellus

1. Valitse Käynnistä (Start) -valikosta Kauppa (Store).

2. Tuo Oikopolut-palkki (Charms Bar) esiin pyyhkäisemällä oikealta vasemmalle tai viemällä hiiren osoitin näytön oikeaan yläkulmaan.

3. Valitse Haku (Search)

4. Kirjoita hakukenttään Netflix ja paina Enter.

5. Valitse tuloksista Netflix.

6. Valitse Asenna (Install).

• Jos sinua kehotetaan kirjautumaan sisään, kirjaudu sisään Microsoft-tiedoillasi.

7. Palaa Käynnistä (Start) -valikkoon.

8. Valitse Netflix-sovellus (app).

9. Valitse Kirjaudu sisään (Sign In).

10. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

11. Valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Eikö Netflixin lataaminen onnistu?

Jos et saa ladattua Netflix-sovellusta laitteeseesi, saattaa syynä olla internet-yhteyden ongelma. Saat apua ongelman ratkaisuun kohdasta Verkkoyhteysongelmien vianetsintä.

Jos saat tarkemman virheilmoituksen, kun yrität ladata Netflixiä laitteeseesi, joudut ehkä pyytämään apua laitteen valmistajalta.

Windows 10 -sovellus

1. Valitse Käynnistä (Start) -valikosta Kauppa (Store).

2. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta Haku (Search).

3. Kirjoita hakukenttään Netflix ja paina Enter.

4. Valitse hakutuloksista Netflix.

5. Valitse Asenna (Install).

• Jos sinua kehotetaan kirjautumaan sisään, kirjaudu sisään Microsoft-tiedoillasi.

6. Palaa Käynnistä (Start) -valikkoon.

7. Valitse Netflix-sovellus (app).

8. Valitse Kirjaudu sisään (Sign In).

9. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

10. Valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Eikö Netflixin lataaminen onnistu?

Jos et saa ladattua Netflix-sovellusta laitteeseesi, saattaa syynä olla internet-yhteyden ongelma. Saat apua ongelman ratkaisuun kohdasta Verkkoyhteysongelmien vianetsintä.

Jos saat tarkemman virheilmoituksen, kun yrität ladata Netflixiä laitteeseesi, joudut ehkä pyytämään apua laitteen valmistajalta.

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Osoitteessa Netflix.com

1. Siirry haluamallasi selaimella sivulle netflix.com.

2. Kun olet Netflixin etusivulla, pidä hiiren osoitinta sivun oikeassa yläkulmassa olevan profiilinimesi päällä.

3. Valitse Kirjaudu ulos Netflixistä.

4. Olet nyt kirjautunut ulos Netflix-tilistäsi.

Huomautus:
Näillä ohjeilla kirjaudut ulos Netflixistä vain käyttämälläsi selaimella. Jos olet kirjautunut Netflix-tiliisi useammalla selaimella, sinun täytyy toistaa nämä vaiheet kaikilla selaimilla, joilla olet kirjautunut Netflixiin.

Windows 8 -sovellus

1. Kun olet Netflix-sovelluksessa, avaa oikopolkupalkki (Charms bar) pyyhkäisemällä ruudun oikeaa reunaa.

2. Valitse oikopolkupalkista Asetukset.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Vahvista valinta valitsemalla uudestaan Kirjaudu ulos.

Windows 10 -sovellus

1. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Lisäasetukset sovelluksen oikeasta yläkulmasta.

2. Valitse Kirjaudu ulos.

3. Vahvista valinta valitsemalla uudestaan Kirjaudu ulos.

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella Windows-tietokoneilla. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Microsoft Edge -selaimen tai Windows 10 -sovelluksen

• 4K-toistoon sopivan 60 Hz:n virkistystaajuudella toimivan näytön (HDCP 2.2 -liitännällä, jos se on ulkoinen näyttö), Intelin 7. sukupolven tai uudemman Core-prosessorin sekä viimeisimmät Windows-päivitykset

Huomautus:
    Kaikkien tietokoneeseen liitettyjen näyttöjen tulee täyttää vaatimukset, jotta Ultra HD -striimaus onnistuu.
  • Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD -tarkkuudella. Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa netflix.com/ChangePlan.

• Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s.

• Striimauslaaduksi on asetettu Auto tai Korkea. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

Voit striimata Netflixiä HDR-kuvalla Windows-tietokoneen Microsoft Edge ‑selaimella tai Windows-kaupasta saatavalla Netflix-sovelluksella.

Jotta voit striimata HDR-sisältöä Windows-tietokoneella, järjestelmäsi on täytettävä seuraavat vähimmäisvaatimukset:

Jos käytät Intelin integroitua grafiikkaprosessoria:

• Windows 10:n Creators-päivitys (versio 1703).

• CPU: 7. sukupolven Core (i3, i5 tai i7 7xxx tai 7Yxx) tai uudempi prosessori.

• Näytönohjain: 22.XX.XX-sarja, versio 4708 tai uudempi.

Huomautus:
Laitteissa on oltava valmistajan HDR-tuki.

Jos käytät NVIDIAn erillistä grafiikkaprosessoria:

• Windows 10:n Fall Creators -päivitys (versio 1709).

• GPU: 1050-, 1060-, 1070- ja 1080-kortit, joissa on vähintään 3 Gt RAM-videomuistia.

• Näytönohjain: 387.68 (23.21.13.8768) tai uudempi.

Huomautus:
Laitteiden on tuettava Microsoft PlayReadyn versiota 3.0 tai uudempaa.

Jos et ole varma, täyttääkö televisiosi nämä vaatimukset, ota yhteyttä valmistajaan.