Netflix ilmoittaa: ”Olet saavuttanut tämän videon vuotuisen latausrajan. (10016-22007)"

Jos saat iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla tämän virheilmoituksen:

Olet saavuttanut tämän videon vuotuisen latausrajan. (10016-22007)

Se tarkoittaa, että olet ladannut tietyn TV-sarjan tai elokuvan sallitun enimmäismäärän kertoja.

Jotkin TV-sarjat ja elokuvat voi ladata yhdellä käyttäjätilillä vain rajoitetun määrän kertoja vuodessa. Jos haluat katsota tuon TV-sarjan tai elokuvan aikaisemmin, sinun pitää ottaa internet-yhteys käyttöön ja katsoa se striimaten. Muussa tapauksessa valitse toinen TV-sarja tai elokuva ladattavaksi.