Netflixin virhe tvq-pb-101 (2.8)

Tämä virhe johtuu siitä, että laitteeseen tallennetut tiedot estävät Netflixiä toistamasta ohjelmaa.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Digiboksi tai striimauslaite

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.