Netflixin virhe S7363-1260-FFFFD089

Jos saat virhekoodin S7363-1260-FFFFD089, kun katsot Netflixiä Mac-tietokoneella, tarkoittaa se yleensä sitä, että jotkin selaimeesi tallennetut tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Sammuta tietokoneesi

1. Sammuta tietokoneesi valikon kautta:

• Mac: Klikkaa vasemmalta oikealta Apple-valikosta (Apple menu) > Sammuta (Shut Down).

• Windows: Klikkaa Käynnistä-valikosta (Start) Virta (Power) > Sammuta (Shut down).

• Chromebook: Klikkaa kellonaikaa oikeasta alakulmasta. > Kirjaudu ulos (Sign out) > Sammuta (Shut down).

2. Pidä virta katkaistuna vähintään 10 sekuntia.

3. Kytke se takaisin ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Sulje mediasoittimet

Sulje mediasoittimet, kuten YouTube, iTunes ja QuickTime.

1. Valitse ruudun vasemmasta yläkulmasta Apple-kuvake.

2. Valitse Pakota lopettamaan (Force Quit).

3. Valitse kaikki vielä käynnissä olevat mediasoittimet ja sen jälkeen Pakota lopettamaan (Force Quit).

4. Sulje Safari ja käynnistä se sitten uudelleen.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-sivuston tiedot

1. Valitse selaimen vasemmasta yläkulmasta Safari-valikko.

2. Valitse Asetukset) (Preferences).

3. Valitse Tietosuoja (Privacy).

4. Valitse kohdasta Evästeet ja sivustotiedot (Cookies and website data) Tiedot (Details) tai Hallitse verkkosivun tietoja (Manage Website Data).

5. Hae hakusanalla Netflix.

6. Valitse Poista (Remove).

7. Valitse Poista nyt (Remove Now).

8. Kun olet poistanut Netflix-sivuston tiedot, pakota Safarin lopetus ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Safarin pakotettu lopetus:

1. Valitse selaimen vasemmasta yläkulmasta Apple-kuvake.

2. Valitse Pakota lopettamaan (Force Quit).

3. Valitse Safari.

4. Valitse Pakota lopettamaan (Force Quit).

5. Vahvista valinta.

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käytä jotakin toista selainta tai laitetta

Voidaksesi jatkaa Netflixin katselua avaa toinen selain tai käytä jotain toista Netflixin tukemaa laitetta.