Netflixin virhe tvq-pb-101 (5.2.5)

Tämä virhe johtuu siitä, että laitteeseen tallennetut tiedot estävät Netflixiä toistamasta ohjelmaa.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Älytelevisio

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan

Laitteeseen tallennetut sovellukset, tiedot ja asetukset saatetaan poistaa, kun seuraat näitä ohjeita. Ennen kuin jatkat, etsi valmiiksi Wi-Fi-verkkosi nimi ja salasana sekä Netflixin kirjautumistiedot.

Korjaa ongelma pyytämällä apua laitteen valmistajalta.

Pyydä heiltä apua vaiheiden suorittamisessa. Kokeile Netflixiä uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen nähdäksesi, onko ongelma ratkennut.

1. Päivitä laitteesi laiteohjelmisto tai ohjelmisto uusimpaan versioon.

2. Palauta laitteesi alkuperäiset tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei voi korjata ongelmaa tai näistä ohjeista ei ole apua, sinun on katsottava Netflixiä jollakin muulla laitteella.

Fire TV/Stick

Käynnistä laite uudelleen

1. Paina Amazon Fire TV:n kaukosäätimen Koti-näppäintä (Home).

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Oma Fire TV (My Fire TV).

• Jos Oma Fire TV (My Fire TV) ei ole näkyvissä, valitse Järjestelmä (System) tai Laite (Device).

4. Valitse Käynnistä uudelleen (Restart).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

1. Paina Amazon Fire TV:n kaukosäätimen Koti-näppäintä (Home).

2. Vieritä oikealle ja valitse Asetukset (Settings).

3. Vieritä oikealle ja valitse Sovellukset (Applications).

4. Valitse Hallinnoi kaikkia asennettuja sovelluksia (Manage installed applications).

5. Etsi Netflix-sovellus ja valitse se.

6. Vieritä alas ja valitse Poista tiedot (Clear data).

7. Valitse Poista tiedot (Clear Data) uudelleen.

8. Vieritä alas ja valitse Tyhjennä välimuisti (Clear cache).

9. Irrota Amazon Fire TV:n virtajohdot 30 sekunniksi

10. Kytke Amazon Fire TV:n virtajohdot takaisin pistorasiaan ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan

Laitteeseen tallennetut sovellukset, tiedot ja asetukset saatetaan poistaa, kun seuraat näitä ohjeita. Ennen kuin jatkat, etsi valmiiksi Wi-Fi-verkkosi nimi ja salasana sekä Netflixin kirjautumistiedot.

Korjaa ongelma pyytämällä apua laitteen valmistajalta.

Pyydä heiltä apua vaiheiden suorittamisessa. Kokeile Netflixiä uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen nähdäksesi, onko ongelma ratkennut.

1. Päivitä laitteesi laiteohjelmisto tai ohjelmisto uusimpaan versioon.

2. Palauta laitteesi alkuperäiset tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei voi korjata ongelmaa tai näistä ohjeista ei ole apua, sinun on katsottava Netflixiä jollakin muulla laitteella.

Striimauslaite

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

Huomautus:
    Jos et ole varma, onko laitteesi virta kokonaan pois päältä tai et löydä virtakatkaisinta, irrota virtajohto.
  2. Pidä virta katkaistuna vähintään 30 sekuntia.

3. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Laitteen ja television välisessä yhteydessä voi olla jokin ongelma.

Korjaa ongelma näin:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

3. Ohita mahdolliset vastaanottimet tai äänentoistolaitteet liittämällä laite suoraan televisioon HDMI-kaapelilla.

4. Kokeile liittämistä toiseen HDMI-porttiin televisiossa.

5. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• If you can stream on another TV, there may be an issue with the HDMI port on the original TV. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan

Laitteeseen tallennetut sovellukset, tiedot ja asetukset saatetaan poistaa, kun seuraat näitä ohjeita. Ennen kuin jatkat, etsi valmiiksi Wi-Fi-verkkosi nimi ja salasana sekä Netflixin kirjautumistiedot.

Korjaa ongelma pyytämällä apua laitteen valmistajalta.

Pyydä heiltä apua vaiheiden suorittamisessa. Kokeile Netflixiä uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen nähdäksesi, onko ongelma ratkennut.

1. Päivitä laitteesi laiteohjelmisto tai ohjelmisto uusimpaan versioon.

2. Palauta laitteesi alkuperäiset tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei voi korjata ongelmaa tai näistä ohjeista ei ole apua, sinun on katsottava Netflixiä jollakin muulla laitteella.

Digiboksi

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

Huomautus:
    Jos et ole varma, onko laitteesi virta kokonaan pois päältä tai et löydä virtakatkaisinta, irrota virtajohto.
  2. Pidä virta katkaistuna vähintään 30 sekuntia.

3. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Laitteiden välisen yhteyden vianmääritys

Laitteen ja television välisessä yhteydessä voi olla jokin ongelma.

Korjaa ongelma näin:

1. Varmista, että käytössäsi on HDMI-kaapeli.

2. Kokeile vaihtaa HDMI-kaapelin päät keskenään.

3. Ohita mahdolliset vastaanottimet tai äänentoistolaitteet liittämällä laite suoraan televisioon HDMI-kaapelilla.

4. Kokeile liittämistä toiseen HDMI-porttiin televisiossa.

5. Kokeile uutta HDMI-kaapelia.

6. Jos mahdollista, kokeile yhdistää kaapeli toisen television HDMI-liitäntään.

• If you can stream on another TV, there may be an issue with the HDMI port on the original TV. Pyydä ohjeita television valmistajalta.

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan

Laitteeseen tallennetut sovellukset, tiedot ja asetukset saatetaan poistaa, kun seuraat näitä ohjeita. Ennen kuin jatkat, etsi valmiiksi Wi-Fi-verkkosi nimi ja salasana sekä Netflixin kirjautumistiedot.

Korjaa ongelma pyytämällä apua laitteen valmistajalta.

Pyydä heiltä apua vaiheiden suorittamisessa. Kokeile Netflixiä uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen nähdäksesi, onko ongelma ratkennut.

1. Päivitä laitteesi laiteohjelmisto tai ohjelmisto uusimpaan versioon.

2. Palauta laitteesi alkuperäiset tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei voi korjata ongelmaa tai näistä ohjeista ei ole apua, sinun on katsottava Netflixiä jollakin muulla laitteella.

Xbox One