Netflix ilmoittaa: ”Verkkoyhteyttä ei ole. (N0)”

Jos näet tämän virheilmoituksen:

Verkkoyhteyttä ei ole. Yhdistä ja yritä uudelleen. (N0)

Se viittaa yleensä verkkoyhteysongelmaan, joka estää Windows 10 -tietokonettasi saamasta yhteyttä Netflix-palveluun. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Testaa internet-yhteys

Voit testata laitteesi internetyhteyden yrittämällä avata laitteella jonkin sivuston, kuten netflix.com.

Jos selain ilmoittaa, ettei se voi avata sivua, koska tietokone ei ole yhteydessä internetiin, kyseessä voi olla verkkoyhteysongelma. Tällöin joudut suorittamaan kotiverkkosi tai tietokoneesi internetyhteyden vianmäärityksen. Katso tarkempia ohjeita Microsoftin tukisivustolta.

Kun olet saanut liitettyä laitteesi internetiin, kokeile Netflixiä uudestaan.

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.