Netflix ilmoittaa: ”Varmista, että laitteellasi on verkkoyhteys ja päivämäärä- ja aika-asetukset ovat oikein. (-400)”

Varmista, että laitteellasi on verkkoyhteys ja päivämäärä- ja aika-asetukset ovat oikein. (-400)

Korjaa ongelma Android-puhelimella tai -tabletilla näin:

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

Sovelluksen nollaaminen poistaa laitteelle tehdyt lataukset ja kirjaa ulos Netflixistä.
  1. Siirry laitteesi aloitusnäytölle tai sovellusluetteloon.

2. Paina Netflix-sovellusta ja napauta sen jälkeen Sovelluksen tiedot (App info).

3. Napauta Tallennustila ja välimuisti (Storage & cache) > Tyhjennä muisti (Clear storage) > OK.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Sovelluksen tietojen tyhjentäminen saattaa toimia eri tavalla laitteellasi. Jos tarvitset apua, katso ohjeet laitteesi mukana tulleesta ohjekirjasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Päivitä Netflix-sovellus

Jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia, Play Kaupan Netflix-sivu ja napauta sitten Päivitä (Update).

Voit päivittää Netflix-sovelluksen myös näillä ohjeilla:

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus. Jos laitteessasi ei ole sitä, sinun täytyy ehkä korjata Play Kauppaa koskeva ongelma.

2. Kirjoita hakupalkkiin Netflix.

3. Napauta luettelosta Netflix-sovellusta. Jos Netflix-sovellusta ei löydy, seuraa tämän artikkelin ohjeita.

4. Napauta Päivitä (Update). Jos tätä vaihtoehtoa ei ole näkyvissä, sovellus on ajan tasalla.

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.

1. Sammuta virta puhelimesta tai tabletista. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Tarkista päivämäärä- ja aika-asetukset

Jos päivämäärä- tai kellonaika-asetus ei vastaa sijaintisi kellonaikaa, Netflix voi lakata toimimasta.

1. Avaa Android-asetukset.

2. Etsi Päivä ja aika (Date & Time).

3. Varmista, että käytössä oleva asetus on automaattinen tai käyttää verkon antamaa kellonaikaa ja aikavyöhykettä.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Yhdistä uudelleen verkkoosi

1. Siirry Android-laitteen aloitusnäytössä kohtaan Asetukset (Settings).

2. Valitse Yhteydet (Connections).

• Jos vaihtoehtoa Yhteydet (Connections) ei ole, jatka seuraavaan kohtaan.

3. Valitse Wi-Fi.

4. Valitse verkko, johon olet yhteydessä.

5. Valitse Unohda (Forget).

6. Kun verkkoyhteys katkeaa, yhdistä uudelleen haluamaasi verkkoon.

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.