Netflix ilmoittaa: ”Sinulla on liian monta ladattua videota. (VC2-CV2-M1-B22005)”

Jos näet tämän virheilmoituksen:

Sinulla on liian monta ladattua videota. Poista jokin video ja yritä uudelleen. (VC2-CV2-M1-B22005)

Se tarkoittaa, että olet ylittänyt samaan lisenssisopimukseen kuuluvien, samaan aikaan ladattuna olevien nimikkeiden enimmäismäärän. Lisensoimme sisällöt tyypillisesti nimikepaketteina yksittäisiltä studioilta ja jakelijoilta. Joissakin tapauksissa samaan sopimukseen kuuluvien, yhtä aikaa ladattuna olevien nimikkeiden määrä voi olla rajoitettu. Käytämme näitä rajoituksia vain silloin, kun lisenssisopimus niin vaatii. Voimme yleisesti tarjota TV-sarjojen kokonaisia tuotantokausia ladattavaksi samalla kertaa, mutta virhe voi ilmetä, jos lataat useita jaksoja TV-sarjan eri tuotantokausilta.

Ongelma yleensä ratkeaa helposti sillä, että poistat nimikkeet sitä mukaa, kun olet katsonut ne.

Ladattujen nimikkeiden poistaminen Windows 10 -tietokoneesta tai -tabletista

Voit ratkaista ongelman poistamalla jonkin tai kaikki laitteelle aiemmin ladatut nimikkeet.

Ladatun nimikkeen poistaminen Windows 10 -laitteesta

1. Klikkaa tai napauta valikkokuvaketta .

2. Valitse Omat lataukset.

3. Klikkaa tai napauta muokkauskuvaketta kynäkuvake ruudun oikeasta yläkulmasta.

4. Poista nimike laitteesta klikkaamalla tai napauttamalla poistokuvaketta roskiskuvake.

Kaikkien ladattujen nimikkeiden poistaminen Windows 10 -laitteesta

1. Klikkaa tai napauta valikkokuvaketta .

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse Poista kaikki lataukset.

4. Valitse valinnan vahvistusnäytössä Poista.

5. Kaikki ladatut nimikkeet poistetaan.

6. Yritä ladata haluamasi elokuva tai tv-sarja uudelleen.