Netflix ilmoittaa: Netflix-sivustovirhe

Jos näet tämän virheilmoituksen:

Netflix-sivustovirhe
Pyyntöäsi ei voitu käsitellä.
Siirry Netflixin etusivulle klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Se tarkoittaa yleensä, että selaimesi pitää ladata uudelleen tai että verkkoyhteydessäsi on ongelma. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Kirjaudu sisään toisella laitteella.

Jotta voimme määrittää ongelmasi, sinun on kirjauduttava sisään Netflixiin toisella laitteella, joka on samassa verkossa kuin tietokoneesi.

Huomautus:
Jos olet jo kirjautunut sisään toisella laitteella, sinun on kirjauduttava ulos Netflixistä ja sitten takaisin sisään.
  • Jos saat virhekoodin tai virheilmoituksen kirjautuessasi sisään, tehdessäsi muutoksia tiliisi tai katselun aikana, se tarkoittaa, ettei Netflix-tilisi yhdisty palveluun. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos näytöllä ei ole virhekoodia tai virheilmoitusta, jatka vianmääritystä alla olevien ohjeiden mukaan.

Poista Netflix-eväste

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Näin kirjaudut ulos tililtäsi.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Sign In) ja kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä selain uudelleen

1. Sulje selain.

2. Avaa selain uudelleen.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käytä jotakin toista selainta tai laitetta

Voidaksesi jatkaa Netflixin katselua avaa toinen selain tai käytä jotain toista Netflixin tukemaa laitetta.

Sammuta tietokoneesi

1. Sammuta tietokoneesi valikon kautta:

• Mac: Klikkaa vasemmalta oikealta Apple-valikosta (Apple menu) > Sammuta (Shut Down).

• Windows: Klikkaa Käynnistä-valikosta (Start) Virta (Power) > Sammuta (Shut down).

• Chromebook: Klikkaa kellonaikaa oikeasta alakulmasta. > Kirjaudu ulos (Sign out) > Sammuta (Shut down).

2. Pidä virta katkaistuna vähintään 10 sekuntia.

3. Kytke se takaisin ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa varmista, että tietokone ja kaikki kotiverkon laitteet ovat yhtä aikaa irti sähköverkosta 30 sekunnin ajan, ennen kuin kytket ne takaisin sähköverkkoon yksi kerrallaan.

1. Sammuta virta tietokoneesta.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunnin ajaksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes ilmaisinvalot ovat palanneet normaalitilaansa. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke se verkkovirtaan ja odota, kunnes ilmaisinvalot ovat palanneet normaalitilaansa.

4. Kytke tietokone takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.