Netflix ilmoittaa: "Videon toistamisessa on ongelma. (5.2)”

Jos saat Android-puhelimella tai -tabletilla tämän virheilmoituksen

Videon toistamisessa on ongelma. Yritä uudelleen. (5.2)

Se tarkoittaa yleensä, että laite pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Sulje sovellus ja avaa se uudelleen

1. Siirry laitteesi aloitusnäytölle tai sovellusluetteloon.

2. Paina sovellusta hetken aikaa ja napauta sen jälkeen Sovelluksen tiedot (App info).

3. Napauta Pakota lopetus (Force Stop) > OK.

4. Avaa sovellus uudestaan ja yritä uudelleen.

Huomautus:
Sovelluksen sulkeminen ja uudelleen avaaminen saattaa toimia eri tavalla laitteellasi. Jos tarvitset apua, katso ohjeet laitteesi mukana tulleesta ohjekirjasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.

1. Sammuta virta puhelimesta tai tabletista. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Näiden ohjeiden avulla poistat laitteellesi ladatun sarjan tai elokuvan ja kirjaudut ulos Netflix-tililtäsi.

Jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia, avaa Play Kaupan Netflix-sivu, napauta Poista (Uninstall) ja sen jälkeen Asenna (Install).

Myös näillä ohjeilla voidaan asentaa sovellus uudelleen:

1. Avaa Play Kauppa -sovellus ja etsi Netflix.

2. Etsi luettelosta Netflix-sovellus ja napauta sitä.

3. Napauta Poista asennus (Uninstall).

4. Napauta Asenna (Install) ja odota, kunnes se on valmis.

5. Napauta Avaa (Open) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan

Laitteeseen tallennetut sovellukset, tiedot ja asetukset saatetaan poistaa, kun seuraat näitä ohjeita. Ennen kuin jatkat, etsi valmiiksi Wi-Fi-verkkosi nimi ja salasana sekä Netflixin kirjautumistiedot.

Korjaa ongelma pyytämällä apua laitteen valmistajalta.

Pyydä heiltä apua vaiheiden suorittamisessa. Kokeile Netflixiä uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen nähdäksesi, onko ongelma ratkennut.

1. Päivitä laitteesi laiteohjelmisto tai ohjelmisto uusimpaan versioon.

2. Palauta laitteesi alkuperäiset tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei voi korjata ongelmaa tai näistä ohjeista ei ole apua, sinun on katsottava Netflixiä jollakin muulla laitteella.