Sain epäilyttävän sähköposti- tai tekstiviestin.

Jos uskot saaneesi väärennetyn sähköposti- tai tekstiviestin, joka näyttäisi olevan Netflixiltä, seuraa näitä ohjeita pitääksesi tietosi turvassa ja ilmoita viestistä seuraavien ohjeiden avulla:

• Älä koskaan luovuta kirjautumis- tai pankkitietojasi klikattuasi linkkiä sähköposti- tai tekstiviestissä. Jos et ole varma, oletko virallisella Netflix-sivustolla, kirjoita www.netflix.com selaimesi osoitepalkkiin.
  • Vaikka lähde vaikuttaisi turvalliselta, älä koskaan napsauta epätavallisessa sähköposti- tai tekstiviestissä olevia linkkejä tai avaa niiden liitteitä.
  • Jos epäilet, että sähköposti- tai tekstiviesti ei ole Netflixiltä, älä vastaa siihen. Lähetä se eteenpäin meille seuraamalla alla olevia ohjeita.

Kuinka voin ilmoittaa epäilyttävästä huijaustarkoituksessa lähetetystä sähköposti- tai tekstiviestistä?

Jos saat epäilyttävän huijaussähköpostiviestin, lähetä se eteenpäin osoitteeseen phishing@netflix.com ja poista viesti. Muista liittää mukaan myös sähköpostin otsikkotiedot. Ohjeet löytyvät tästä Google-artikkelista.

Jos olet saanut epäilyttävän tekstiviestin, lähetä se eteenpäin osoitteeseen phishing@netflix.com seuraavien laitettasi koskevien ohjeiden avulla.

iPhone, iPad tai iPod touch:

1. Valitse viesti, jonka haluat lähettää eteenpäin, ja pidä valintapainiketta pohjassa, kunnes valikko ilmestyy.
  2. Napauta Lisää... (More...).
  3. Napauta Jaa-nuolta (Share).
  4. Lähetä osoitteeseen phishing@netflix.com.

Android-puhelin tai -tabletti:

1. Valitse viesti, jonka haluat lähettää eteenpäin, ja pidä valintapainiketta pohjassa, kunnes valikko ilmestyy.
  2. Napauta Lähetä eteenpäin-nuolta (Forward).
  3. Lähetä osoitteeseen phishing@netflix.com.

Palveluntarjoajasi saattaa laskuttaa viestistä maksun.

Miten minun tulee toimia, jos olen avannut huijausviestin linkin tai luovuttanut henkilötietojani?

Jos olet klikannut epäilyttävää linkkiä tai luovuttanut henkilötietojasi Netflixinä esiintyvälle nettisivulle, kehotamme sinua toimimaan seuraavalla tavalla:

• Vaihda Netflix-salasanasi uuteen ja vaikeasti arvattavaan.
  • Vaihda salasanasi muillakin sivuilla, joilla olet käyttänyt samaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa.
  • Ota yhteyttä pankkiisi, mikäli olet luovuttanut maksutietojasi, sillä ne ovat saattaneet joutua vääriin käsiin.
  • Lähetä viesti eteenpäin osoitteeseen phishing@netflix.com seurattuasi yllä olevia ohjeita.