Netflix ilmoittaa: ”Netflix-yhteyden muodostamisessa on ongelma. (3.3)”

Jos näet tämän virheilmoituksen:

Netflix-yhteydessä on ongelma. Yritä myöhemmin uudelleen tai kokeile toista verkkoyhteyttä. (3.3)

Se viittaa tavallisesti verkkoyhteyden asetukseen, jonka vuoksi Android-puhelimesi tai -tablettisi ei saa yhteyttä Netflixiin. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.