Netflix sier: "Vi har problemer med å spille av denne tittelen."

Vi har problemer med å spille av denne tittelen for øyeblikket

Denne feilen kan oppstå når et nettverksproblem hindrer enheten din i å få kontakt med Netflix, eller hvis det er et problem med TV-serien eller filmen du prøver å se på.

Hvis du får en annen feilmelding, eller hvis feilmeldingen er etterfulgt av en feilkode, kan du, søke i brukerstøtten etter feilmeldingen eller feilkoden du får (for eksempel "kan ikke koble til Netflix" eller "ui-1234").

Følg trinnene for enheten din for å løse problemet.

Chromecast

Kontroller om andre serier eller filmer fungerer

Hopp over disse trinnene hvis du har det samme problemet med andre serier eller filmer.

Du kan rapportere problemet til oss hvis andre serier eller filmer spilles av som normalt.

1. Gå til Strømmehistorikk på kontoen din i en nettleser.

2. Finn serien eller filmen med problemet i listen og klikk på Rapporter et problem.

3. Følg instruksjonene og klikk på Rapporter et problem.

Innholdsteamene våre løser problemet så raskt som mulig. Du kan fremdeles se på andre serier og filmer i mellomtiden. Gå til Slik rapporterer du problemer med en tittel for å få mer informasjon.

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Xbox 360

Kontroller om andre serier eller filmer fungerer

Hopp over disse trinnene hvis du har det samme problemet med andre serier eller filmer.

Du kan rapportere problemet til oss hvis andre serier eller filmer spilles av som normalt.

1. Gå til Strømmehistorikk på kontoen din i en nettleser.

2. Finn serien eller filmen med problemet i listen og klikk på Rapporter et problem.

3. Følg instruksjonene og klikk på Rapporter et problem.

Innholdsteamene våre løser problemet så raskt som mulig. Du kan fremdeles se på andre serier og filmer i mellomtiden. Gå til Slik rapporterer du problemer med en tittel for å få mer informasjon.

Start enheten på nytt

1. Koble enheten fra strømuttaket.

2. Trykk én gang på strømknappen på enheten og vent i ett minutt, eller la enheten forbli frakoblet i tre minutter.

3. Koble enheten til igjen.

4. Slå på enheten, og prøv Netflix på nytt.

Avinstaller Netflix-appen og installer den deretter på nytt

Avinstaller Netflix

1. På Xbox 360-dashbordet går du til Apper > Mine apper.

2. Marker Netflix-appen.

3. Trykk på X-knappen for mer informasjon om appen.

4. Velg Slett > Ja.

Installer Netflix på nytt

1. På Xbox 360-dashbordet går du til Apper.

2. Velg Netflix for å laste ned appen.

3. Prøv Netflix på nytt.

Tøm systemets hurtigbuffer

1. Trykk på Guide-knappen på håndkontrolleren.

2. Velg Innstillinger (Settings).

3. Velg Systeminnstillinger (System Settings)

4. Velg Lagring (Storage).

5. Marker Minneenhet (Memory Unit) og deretter Harddisk (Hard Drive) eller USB-lagring (USB Storage), og trykk på Y på kontrolleren.

6. Velg Tøm systembuffer (Clear System Cache).

• Hvis du ikke ser Tøm systembuffer (Clear System Cache), må du prøve en annen lagringsenhet.

7. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenheten, velg Ja (Yes).

8. Når du har tømt systemets hurtigbuffer, kan du prøve Netflix på nytt.

Slett lagrede data på Netflix

1. På Xbox-dashbordet velger du Innstillinger (Settings) og System.

2. Velg Lagring (Storage).

3. Velg Alle enheter (All Devices), hvis det vises, eller velg den første enheten på listen. Det er sannsynligvis Minneenhet (Memory Unit), USB-lagring (USB storage) eller Harddisk (Hard Drive).

Merk:
    Hvis du ser flere enheter, må du gjenta følgende trinn for hver enhet.
  4. Velg Spill og apper (Games and Apps).

5. Velg Netflix.

6. Velg Lagret Netflix-spill (Netflix Saved Game).

7. Velg Slett (Delete).

8. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

9. Hvis du ser Netflix Xbox 360-spill (Netflix Xbox 360 Game), velger du det og deretter Slett og bekreft (Delete and confirm).

10. Hvis du ser Netflix-titteloppdatering (Netflix Title Update), velger du det, og deretter Slett og bekreft (Delete and confirm).

11. Prøv Netflix på nytt.

Xbox One

Kontroller om andre serier eller filmer fungerer

Hopp over disse trinnene hvis du har det samme problemet med andre serier eller filmer.

Du kan rapportere problemet til oss hvis andre serier eller filmer spilles av som normalt.

1. Gå til Strømmehistorikk på kontoen din i en nettleser.

2. Finn serien eller filmen med problemet i listen og klikk på Rapporter et problem.

3. Følg instruksjonene og klikk på Rapporter et problem.

Innholdsteamene våre løser problemet så raskt som mulig. Du kan fremdeles se på andre serier og filmer i mellomtiden. Gå til Slik rapporterer du problemer med en tittel for å få mer informasjon.

Logge av Netflix

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Tøm systemets hurtigbuffer

1. Trykk og hold inne av- og på (Power)-knappen på fremsiden av konsollen til den er slått helt av.

2. Trekk ut strømkabelen på baksiden av konsollen for å koble strømadapteren fra konsollen.

3. Trykk fem ganger på strømknappen på konsollen. Da tømmes eventuell gjenværende batteristrøm slik at konsollens hurtigbuffer tømmes.

4. Sett inn strømkabelen i konsollen igjen.

5. Slå på igjen konsollen med av- og på (Power)-knappen.

6. Prøv Netflix på nytt.

Feilsøk maskinvaretilkoblingen

Det kan ha oppstått et problem med koblingen mellom enheten og TV-en.

Slik løser du problemet:

1. Forsikre deg om at du bruker en HDMI-kabel.

2. Prøv å bytte om endene på HDMI-kabelen.

3. Omgå eventuelle mottakere eller lydsystemer ved å koble enheten direkte til TV-en med en HDMI-kabel.

4. Prøv en annen HDMI-port på TV-en.

5. Prøv en ny HDMI-kabel.

6. Prøv om mulig en HDMI-port på en annen TV.

• Hvis du kan strømme på en annen TV, kan det skyldes et problem med HDMI-porten på den opprinnelige TV-en. Ta kontakt med produsenten av TV-en for å få hjelp.