Netflix sier: "Denne tittelen er ikke tilgjengelig i regionen du befinner deg i."

Hvis du får feilkoden E103 eller følgende melding:

Denne tittelen er ikke tilgjengelig i regionen du befinner deg i. Velg en annen tittel.

Det betyr at Netflix ikke kan fastslå hvilket land du for tiden befinner deg i. Velg alternativet som passer best til deg nedenfor for å løse dette problemet.

Hvis serien eller filmen du så på, ikke er tilgjengelig lenger

Hvis du bruker VPN med Netflix

Denne feilen kan forekomme hvis en VPN er aktiv på enheten eller nettverket mens du bruker Netflix. Du kan løse problemet ved å slå av VPN og prøve Netflix på nytt.

Hvis du vil vite mer om VPN, sjekke om en VPN er aktiv eller slå av VPN, kan du gå til Se serier og filmer via VPN.

Hvis du er på reise eller har nylig flyttet til et annet land

Utvalget av serier og filmer som er tilgjengelig på Netflix i ett land, kan være annerledes i et annet, og enheten må kanskje oppdateres.

For å løse problemet logger du ut og inn igjen på Netflix.

Før du logger ut, må du sørge for at du har e-postadressen og passordet til Netflix for hånden.

Hvis Netflix tror du befinner deg i et annet land

Hvis du ikke er på reise, eller ikke nylig har flyttet til et annet land eller en annen region, kan det hende at Netflix ikke klarer å fastslå hvor du befinner deg basert på internett-tilkoblingen din. Følg trinnene under Netflix tror jeg er i et annet land for å løse problemet.