Netflix-tilgjengelighet – produktmerknader

Dette er de nyeste tilgjengelighetsoppdateringene for Netflix-appen.

TV

2022

Oktober

• Lagt til merker for Synstolkning og Teksting for hørselshemmede i tittelbeskrivelsen, og aktivert tekst-til-tale på merkene.

Januar

• Fikset et problem med skjermlesere og Fortsett å se-raden.

• Stans tale når Netflix er i bakgrunnen.

2021

Juni

• Fikset et problem med skjermlesere ved registrering.

April

• Lagt til manglende tale på forskjellige knapper og tittelinformasjonssiden.

Mars

• Fikset manglende tale ved søking/leting i barneprofiler.

Januar

• Løst tekst-til-tale-problemer under registrering og når man blar i katalogen.

2020

September

• Løst et problem med undertekster som uventet forsvinner for bestemte titler.

April

• Løst et problem med undertekster som ikke vises eller forsvinner for fort.

Februar

• Forbedret tekst-til-tale for kommunikasjon vedrørende endring av e-postadresse/passord.

iOS

2022

Mai

• Lagt til merke på tittelinformasjonssiden for titler med synstolkning.

Januar

• Lagt til støtte for tilpassede VoiceOver-handlinger i Nytt og populært-fanen (for eksempel spill av trailer, legg til i Min liste).

• Lagt til støtte for dynamisk skrift for tekst, ikoner og knapper i Nytt og populært-fanen.

2021

Desember

• Forbedret VoiceOver-navigering i Kjapp moro

• Slått på tilpassede handlinger for alle knapper i Kjapp moro (for eksempel Del, spill av klipp).

Juli

Mai

• Lagt til støtte for dynamisk skrift for valg av tekststørrelse på informasjonssiden som vises når en serie eller film er valgt.

Januar

2020

November

• Lagt til støtte for dynamisk skrift for utvidet informasjon om medvirkende, radoverskrifter og Fortsett å se

• Forbedret evnen til å raskere filtrere titler.

Oktober

Juni

• Forbedret merking for ikoner (for eksempel Dolby-merker).

Mai

April

• Forbedret VoiceOver-handlinger i delen Nytt og populært/Kommer snart.

Februar

• Oppdatert automatisk avspilling av trailere slik at de slås av når VoiceOver kjører.

• Oppdatert slik at undertekster i trailere ikke leses høyt når avspillingsvolumet er dempet.

2019

Desember

• Forbedret VoiceControl-støtte.

Juni

• Oppdatert spillerkontroller slik at den kan slås av eller på.

• Oppdatert spillerkontroller slik at de vises lengre på skjermen før de skjules.

Android

2023

Januar

• Fokus på Se rulleteksten-knappen når skjermleseren er aktiv etter å ha sett ferdig en episode eller film.

2022

Oktober

• Lagt til muligheten til å endre undertekstens utseende i appen.

• Lagt til merker for Synstolkning og Teksting for hørselshemmede på tittelinformasjonssiden.

Juli

• Forbedret kontrast på tekstfargen til plassholderteksten i søkefeltet.

• Fikset kontrolltype for knappene på innloggingssiden.

Juni

• Forbedrede knapper (for eksempel, etiketter og beskrivelser) og kontroller i spilleren og på tittelinformasjonssiden.

Mars

• Forbedret kompatibiliteten mellom tekst (for eksempel episodetitler) og skjermleserprogramvaren.

Februar

• Rettet problemer med knapper på popup-vinduet med tittelinformasjon og skjermleserprogramvaren.

Januar

• Lagt til etiketter for kategorier i radene.

• Forbedret merking av ikoner på hjelpesiden (for eksempel Avslutt samtale-knappen).

• Lagt til innholdsetikett på Spill av noe-funksjonens Tilbake-knapp.

• Forstørret størrelsen på berøringsområdet for Serier-, Filmer- og Kategorier-knappene på startskjermen.

• Forstørret størrelsen på Spill av- og Last ned-knappene på tittelinformasjonssiden.

• Lagt til innholdsetikett på Lukk-knappen på registreringssidene.

2021

Desember

• Fikset overflødig materiale relatert til skjermlesere og innholdsetiketter på Fortsett å se-raden.

November

• Forbedret håndtering av stor tekst og lange episodetitler og beskrivelser på tittelinformasjonssiden.

• Omgjort sesongvelger til en knapp på tittelinformasjonssiden.

August

• Lagt til og forbedret innholdsetiketter på ikonknappene i Kjapp moro-funksjonen.

2020

November

• Forbedret radnavn som merkes som overskrifter for å gjøre navigasjonen enklere (på telefoner med Android versjon 9 eller nyere).

• Lagt til Vis kontroller-knapp i spilleren, slik at det er enklere å hente spillerkontrollene tilbake på skjermen.

Mai

• Forbedret ventetiden for å skjule spillerkontrollene slik at den stemmer overens med Tid for å gjøre noe-innstillingen i Android.

• Løst problemer på det nye rediger profil-skjermbildet.

• Lagt til navn på navigasjonsfaner for skjermlesere.

2019

Desember

Oktober

• Forbedret brukergrensesnittet for interaktive valg.

August

Juli

• Forbedret tilgjengelighet i Bonusmateriale.

Juni

• Løst problemer i brukergrensesnittet for bedømmelse med tommel.