Netflix viser meldingen "Vi beklager, det oppsto en feil. Prøv igjen senere".

Du kan få denne feilmeldingen mens du bruker Netflix.

Vi beklager, det oppsto en feil. Prøv igjen senere.

Dette er en vanlig feilmelding som ofte løses av seg selv innen kort tid. Disse feilsøkingstrinnene løser ofte problemet hvis det vedvarer.

Hva forsøkte du å gjøre da feilen oppsto?

Logg inn

Hvis du får denne feilen mens du prøver å logge inn på Netflix, kan det hende at det er et problem med enheten, nettverkstilkoblingen eller Netflix-passordet ditt.

Følg disse trinnene i rekkefølge for å løse problemet. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn.

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten.

Merk:
    Koble fra strømkabelen hvis du ikke er sikker på om enheten din er fullstendig avslått eller hvis du ikke finner strømknappen.
  2. La enheten være slått av i minst 30 sekunder.

3. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Fjerne informasjonskapselen for Netflix

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette logger deg ut av kontoen din.

2. Velg Logg inn (Sign In), og oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen din.

3. Prøv Netflix på nytt.

Start hjemmenettverket på nytt

1. Slå av enheten, og koble fra strømmen til modemet og ruteren.

2. Vent i 30 sekunder før du kobler til modemet og ruteren.

3. Vent i ett minutt før du slår på enheten.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Noen enheter, modemer og rutere kan bruke litt lengre tid på å koble til internett igjen.

Tilbakestill nettverksinnstillingene

Det kan ha oppstått et problem med nettverksinnstillinger på enheten, modemet eller ruteren din.

Prøv disse trinnene. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn.

Merk:
Du må kanskje ta kontakt med selskapet som produserte enheten, Internett-leverandøren eller VPN-leverandøren din for å få hjelp til å gjennomføre disse trinnene.
  1. Hvis du bruker en VPN, kan du prøve å slå den av.

2. Tilbakestill nettverksinnstillingene på enheten med problemet.

3. Tilbakestill modemet eller ruteren til standardinnstillingene.

Tilbakestill passordet

Du må kanskje tilbakestille passordet. Gå til Slik endrer eller tilbakestiller du passordet ditt for å gjøre dette.

Hvis du bruker en Apple TV:

Installer Netflix-appen på nytt

Slett Netflix

1. På startskjermen til Apple TV markerer du Netflix-appen.

2. Trykk og hold inne midten av fjernkontrollens berøringsflate eller klikkpute inntil Netflix-ikonet begynner å riste.

3. Trykk på spill av/pause-knappen for å slette appen.

4. Velg Slett (Delete) for å bekrefte.

Installer Netflix på nytt

1. Åpne App Store på startskjermen til Apple TV.

2. Søk etter "Netflix" for å finne appen og trykk på Installer.

3. Prøv Netflix på nytt.

Hvis du har prøvd trinnene ovenfor og fremdeles får denne feilen, betyr det at det er et midlertidig problem med forespørselen din. Vent minst 24 timer og prøv på nytt.

Legg til eller endre betalingsmåte

Hvis du fikk denne feilen mens du prøvde å betale for Netflix, kan det være et problem med betalingsmåten, nettleseren eller banken din.

Følg disse trinnene i rekkefølge for å løse problemet. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn.

Kontroller betalingsmåten din

Feilen kan oppstå når det er et problem med betalingsmåten din. Du må kanskje ta kontakt med banken eller finansinstitusjonen din for å få hjelp med disse trinnene.

Se etter disse vanlige problemene før du prøver igjen:

• Kontroller at betalingsopplysningene dine ble riktig skrevet inn på skjermen.

• Sørg for at betalingsmåten din er gyldig og oppdatert.

• Kontroller at betalingsmåten har tilstrekkelige midler.

Fjerne informasjonskapselen for Netflix

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette logger deg ut av kontoen din.

2. Velg Logg inn (Sign In), og oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen din.

3. Prøv Netflix på nytt.

Tilbakestill nettverksinnstillingene

Det kan ha oppstått et problem med nettverksinnstillinger på enheten, modemet eller ruteren din.

Prøv disse trinnene. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn.

Merk:
Du må kanskje ta kontakt med selskapet som produserte enheten, Internett-leverandøren eller VPN-leverandøren din for å få hjelp til å gjennomføre disse trinnene.
  1. Hvis du bruker en VPN, kan du prøve å slå den av.

2. Tilbakestill nettverksinnstillingene på enheten med problemet.

3. Tilbakestill modemet eller ruteren til standardinnstillingene.

Prøv en annen nettleser

Prøv på nytt med nettleseren på mobiltelefonen eller nettbrettet ditt, eller prøv en annen nettleser som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Kontakt oss

Vi kan hjelpe deg hvis du har prøvd trinnene ovenfor og fremdeles får denne feilen.

Ta kontakt med oss for å chatte eller snakke med noen fra teamet vårt.

Endre eller tilbakestill passordet

Hvis feilen oppsto mens du prøvde å tilbakestille Netflix-passordet, kan det hende at det er et problem med nettleseren eller Netflix-kontoen din.

Følg disse trinnene i rekkefølge for å løse problemet. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn.

Fjerne informasjonskapselen for Netflix

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette logger deg ut av kontoen din.

2. Velg Logg inn (Sign In), og oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen din.

3. Prøv Netflix på nytt.

Tilbakestill nettverksinnstillingene

Det kan ha oppstått et problem med nettverksinnstillinger på enheten, modemet eller ruteren din.

Prøv disse trinnene. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn.

Merk:
Du må kanskje ta kontakt med selskapet som produserte enheten, Internett-leverandøren eller VPN-leverandøren din for å få hjelp til å gjennomføre disse trinnene.
  1. Hvis du bruker en VPN, kan du prøve å slå den av.

2. Tilbakestill nettverksinnstillingene på enheten med problemet.

3. Tilbakestill modemet eller ruteren til standardinnstillingene.

Prøv en annen nettleser

Prøv på nytt med nettleseren på mobiltelefonen eller nettbrettet ditt, eller prøv en annen nettleser som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Hvis du har prøvd trinnene ovenfor og fremdeles får denne feilen, betyr det at det er et midlertidig problem med forespørselen din. Vent minst 24 timer og prøv på nytt.

Endre e-postadresse eller telefonnummer på kontoen

Hvis du fikk denne feilen mens du prøvde å oppdatere kontoopplysningene dine for Netflix, kan det hende at det er et problem med nettleseren eller nettverkstilkoblingen din.

Følg disse trinnene i rekkefølge for å løse problemet. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn.

Fjerne informasjonskapselen for Netflix

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette logger deg ut av kontoen din.

2. Velg Logg inn (Sign In), og oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen din.

3. Prøv Netflix på nytt.

Tilbakestill nettverksinnstillingene

Det kan ha oppstått et problem med nettverksinnstillinger på enheten, modemet eller ruteren din.

Prøv disse trinnene. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn.

Merk:
Du må kanskje ta kontakt med selskapet som produserte enheten, Internett-leverandøren eller VPN-leverandøren din for å få hjelp til å gjennomføre disse trinnene.
  1. Hvis du bruker en VPN, kan du prøve å slå den av.

2. Tilbakestill nettverksinnstillingene på enheten med problemet.

3. Tilbakestill modemet eller ruteren til standardinnstillingene.

Prøv en annen nettleser

Prøv på nytt med nettleseren på mobiltelefonen eller nettbrettet ditt, eller prøv en annen nettleser som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Hvis du har prøvd trinnene ovenfor og fremdeles får denne feilen, betyr det at det er et midlertidig problem med forespørselen din. Vent minst 24 timer og prøv på nytt.