Både Netflix og enheten fryser

Hvis både Netflix og enheten din fryser eller henger seg opp, og du ikke kan navigere noe sted på enheten, betyr dette vanligvis at det finnes informasjon lagret på enheten som må oppdateres.

Merk:
Hvis bare Netflix fryser, mens enheten din fremdeles fungerer, følg disse trinnene i stedet.

Følg trinnene for enheten din for å løse problemet.

TV eller TV-tilkoblet enhet

Disse trinnene løser problemer der enheter som smart-TV-er og enheter som er koblet til TV-en fryser, inkludert strømmepinner og mediespillere, mottakere, Apple TV og Xbox- eller PlayStation-spillkonsoller.

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Oppdater enhetsminnet

1. Koble enheten fra strømuttaket.

2. Trykk én gang på strømknappen på enheten og vent i ett minutt, eller la enheten forbli frakoblet i tre minutter.

3. Koble enheten til igjen.

4. Slå på enheten, og prøv Netflix på nytt.

Logge av Netflix

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå til bunnen av menyen, og deretter til høyre og velg Få hjelp.

3. Velg Logg ut (Sign out).

4. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Ta kontakt med enhetsprodusenten

Disse trinnene kan fjerne apper, data elle innstillinger som er lagret på enheten din. Sørg for at du har navnet og passordet til Wi-Fi-tilkoblingen, samt påloggingsinformasjonen til Netflix tilgjengelig før du fortsetter.

Du må ta kontakt med foretaket som produserte enheten for å løse dette problemet.

Be dem hjelpe deg med disse trinnene når du snakker med dem. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn for å se om det løste problemet.

1. Oppdater enhetens fastvare eller programvare til den nyeste versjonen.

2. Gjenopprett enheten din til fabrikkinnstillingene.

Hvis de ikke kan løse problemet eller trinnene ikke fungerer, må du bruke en annen enhet til å se på Netflix.

Chromecast

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Tilbakestill innstillingene på Chromecast

1. Hold knappen på Chromecast inne i 25 sekunder eller til indikatorlampen begynner å blinke.

Merk:
    Når du tilbakestiller Chromecast, slettes alle innstillinger som tidligere er lagret på enheten. Følg Googles trinn for å konfigurere Chromecast på nytt.
  2. Når du har tilbakestilt enheten, kan du koble den til Netflix-kontoen din igjen.

iPhone eller iPad

Start iPhone- eller iPad-enheten på nytt

1. Trykk på og hold inne sideknappen og en av volumknappene samtidig til glidebryterne vises. Dra den øverste glidebryteren for å slå enheten helt av.

• Hvis glidebryterne ikke vises, trykker du på og holder inne knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake) helt til den røde glidebryteren vises, og trekk deretter i den.

2. Etter 10 sekunder trykker du på knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake).

3. Når enheten din har startet opp, prøver du Netflix på nytt.

Tilbakestill Netflix-appen

Hvis du tilbakestiller appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.
  1. Gå til startskjermen og trykk på Innstillinger.

2. Rull ned og trykk på Netflix.

3. Skyv bryteren Tilbakestill til På for å tilbakestille appen.

4. Prøv Netflix på nytt.

Installer Netflix-appen på nytt

Hvis du avinstallerer appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.
  1. Gå til startskjermen og trykk og hold nede Netflix-appen.

2. Trykk på Fjern app > Slett app > Slett.

3. Åpne App Store og søk etter "Netflix."

4. Trykk på Netflix, og trykk deretter på skyikonet for å skaffe deg appen. Du må kanskje legge inn Apple ID-passordet. Hvis du har glemt det, kan du følge Apples trinn for å tilbakestille det.

5. Prøv Netflix på nytt når appen er installert.

Merk:
Hvis du ikke finner Netflix-appen etter at du har fjernet den, kan du følge Apples trinn for å laste ned en app på nytt fra App Store.

Telefon eller nettbrett med Android

Slå av enheten og slå den på igjen

1. Slå av telefonen eller nettbrettet ditt. Sørg for at den er slått av, og ikke bare låst.

2. Slå den på igjen.

3. Prøv Netflix på nytt.

Installer Netflix-appen på nytt

Disse trinnene fjerner alle serier og filmer som er lastet ned til enheten din, og du blir logget ut av Netflix-kontoen.

Hvis du bruker en telefon eller et nettbrett med Android, åpner du Netflix-siden i Play Store, trykker på Avinstaller og deretter på Installer.

Den følgende fremgangsmåten installerer også appen på nytt:

1. Åpne Play Butikk-appen og søk etter "Netflix".

2. Finn og trykk på Netflix-appen i listen.

3. Trykk på Avinstaller.

4. Trykk på Installer, og vent til installeringen er ferdig.

5. Trykk på Åpne, og prøv Netflix på nytt.

Xbox 360

Logg på Xbox Live

1. For å koble en Xbox til Netflix-kontoen din må du kontrollere at du er logget inn på Xbox Live-kontoen din.

2. Når du er logget på, kan du prøve Netflix igjen.

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Alle andre enheter

Oppdater enhetsminnet

1. Koble enheten fra strømuttaket.

2. Trykk én gang på strømknappen på enheten og vent i ett minutt, eller la enheten forbli frakoblet i tre minutter.

3. Koble enheten til igjen.

4. Slå på enheten, og prøv Netflix på nytt.

Logge av Netflix

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå til bunnen av menyen, og deretter til høyre og velg Få hjelp.

3. Velg Logg ut (Sign out).

4. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Ta kontakt med enhetsprodusenten

Disse trinnene kan fjerne apper, data elle innstillinger som er lagret på enheten din. Sørg for at du har navnet og passordet til Wi-Fi-tilkoblingen, samt påloggingsinformasjonen til Netflix tilgjengelig før du fortsetter.

Du må ta kontakt med foretaket som produserte enheten for å løse dette problemet.

Be dem hjelpe deg med disse trinnene når du snakker med dem. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn for å se om det løste problemet.

1. Oppdater enhetens fastvare eller programvare til den nyeste versjonen.

2. Gjenopprett enheten din til fabrikkinnstillingene.

Hvis de ikke kan løse problemet eller trinnene ikke fungerer, må du bruke en annen enhet til å se på Netflix.