Romlig lyd på Netflix

Netflix romlig lyd er tilgjengelig med Premium-abonnementet og forbedrer lyden uten surroundhøyttalere eller hjemmekinoanlegg. Det fungerer på alle Netflix-støttede enheter.

Du finner filmer og serier med romlig lyd på enheten din ved å søke etter "romlig lyd" i Netflix-appen. Titler som er tilgjengelig med romlig lyd, er merket med en etikett for romlig lyd ikon for romlig lyd ved siden av beskrivelsen.

Få romlig lyd med Netflix

Serier og filmer som støtter romlig lyd, spilles automatisk av med romlig lyd slått på.

Du trenger:

Merk:
TV-er eller lydplanker som bruker 5.1 surroundlyd eller Dolby Atmos, spiller av med den teknologien i stedet for romlig lyd. På noen TV-er eller enheter må du kanskje endre innstillingen for lyd ut fra 5.1 til stereo for å spille av med romlig lyd. Ta kontakt med produsenten av enheten eller lydutstyret for å få mer informasjon.

Få romlig lyd med hodesporing på Netflix

Du trenger Netflix Premium-abonnementet, en kompatibel enhet og kompatible øreplugger eller hodetelefoner.

Velg et alternativ for å få en liste over kompatible enheter og fremgangsmåten for å slå på hodesporing:

AirPods eller Beats og iPhone, iPad eller Apple TV

Gå til brukerstøttesiden til Apple for å få en liste over kompatible enheter og trinn for å slå på hodesporing.

Pixel Buds Pro og Google Pixel-telefon

Gå til brukerstøttesiden til Google for å få en liste over kompatible enheter og fremgangsmåten for å slå på hodesporing.

Galaxy Buds og Samsung Galaxy-telefon

Samsung-telefoner og øreplugger med Netflix romlig lyd:

• Samsung Galaxy S23

• Galaxy Buds Pro

• Galaxy Buds2

• Galaxy Buds2 Pro

Slå på hodesporing:

1. Koble ørepluggene til telefonen.

2. Åpne Galaxy Wearable-appen.

3. Trykk på Innstillinger for øreplugger > Avansert. For Buds2 Pro trykker du på 360 audio.

4. Trykk på bryteren for å slå på 360 audio.

5. Trykk på bryteren for å slå på Hodesporing.