Slik styrer du på Netflix på TV-en med en telefon

Benytt hybridmodus for å bruke telefonen din til å styre Netflix på TV-en.

• Bla gjennom Netflix og søk etter serier og filmer

• Bruk snarveier for å gå til serier, filmer, Nytt og populært og Min liste på TV-en din

• Spill av, sett på pause, spol bakover og fremover i innholdet eller gå til en annen episode

• Endre avspillingsinnstillingene dine, som språk og undertekster

Hybridmodus er en betatest som er tilgjengelig for en liten gruppe medlemmer som har den nyeste versjonen av Netflix-appen installert på en Android-telefon eller iPhone, og som ser på Netflix på en TV eller en strømmeenhet for TV. Åpne Netflix-appen og se etter Hybridmodus-ikonet øverst til høyre for å sjekke om kontoen din er inkludert i betatesten.

Koble til enhetene dine og bruk hybridmodus

1. Åpne Netflix på både telefonen og TV-en din.

• Kontroller at du er logget inn på samme Netflix-konto på begge enhetene.

2. Trykk på Hybridmodus øverst til høyre i mobilappen.

3. Trykk på Koble til TV.

4. Velg TV-en eller strømmeenheten for TV.

5. Velg hvilken profil du vil bruke hvis du får spørsmål om dette. Begge enhetene må være logget inn på samme profil for å bruke hybridmodus.

Du får se en melding på begge enheter som sier at tilkoblingen var vellykket. Når du har koblet telefonen og TV-en sammen én gang, kobles disse enhetene automatisk sammen når Netflix er åpen på begge enheter med samme profil.

Slik vet du at telefonen din er koblet til en TV:

• Hybridmodus-ikonet øverst til høyre i mobilappen lyser .

• Meldingen "Koblet til TV" og navnet på TV-en vises nederst på skjermen og etter at du trykker på Hybridmodus-ikonet.

Slik kobler du fra en tilkoblet telefon:

1. Trykk på Hybridmodus øverst til høyre i mobilappen.

2. Trykk på Koble fra.

Det vises et varsel øverst i til høyre på TV-en din om at telefonen du bruker, har blitt frakoblet.

Telefonen frakobles også automatisk hvis du lukker Netflix-appen på TV-en eller telefonen din, eller hvis du slår av TV-en.

Merk:Det kan hende telefonen viser at den er tilkoblet i noen minutter etter at du har lukket Netflix på TV-en din.

Etter å ha blitt koblet sammen for første gang kan telefonen og TV-en kobles sammen automatisk når Netflix er åpen på begge enheter med samme profil.

Feilsøking

De fleste nyere enheter støttes.

Kontroller at enheten er oppdatert. Hvis du er usikker på hvordan du oppdaterer enhetens systemprogramvare, kan du lese i brukerhåndboken eller ta kontakt med produsenten.

Krever Android 7 eller nyere og den nyeste versjonen av Netflix-appen fra Google Play Butikk. Se Hvordan oppdatere Netflix-appen på en Android-enhet.

Krever iOS 16 eller nyere og den nyeste versjonen av Netflix-appen fra App Store. Se Slik oppdaterer du Netflix-appen på iPhone, iPad, eller iPod touch.

Kontroller at operativsystemet er oppdatert. Hybridmodus krever Android 7 eller nyere og den nyeste versjonen av Netflix-appen fra Google Play Butikk. Se Slik oppdaterer du Netflix-appen på en Android-enhet.

Kontroller at operativsystemet er oppdatert. Hybridmodus krever iOS 16 eller nyere og den nyeste versjonen av Netflix-appen fra App Store. Se Slik oppdaterer du Netflix-appen på iPhone, iPad, eller iPod touch.

Hvis Netflix viser meldingen "Finner ikke TV-en" etter at du har trykket på Hybridmodus-ikonet på telefonen, må du kontrollere at TV-en og telefonen er logget inn på samme Netflix-konto og at Netflix er åpen på begge skjermer før du prøver på nytt. Det kan også hende at du må starte Netflix-appen på TV-en på nytt og installere Netflix-appen på telefonen din på nytt.

Hvis du har flere TV-er av samme modell, kan det være at Koble til TV-skjermbildet viser en liste med tegn når du kobler til enheter, i tillegg til TV-ens navn/modell. Gå gjennom listen med TV-er til du er tilkoblet TV-en du vil kontrollere. Du får se en melding på TV-en som sier at tilkoblingen var vellykket.

Bare én telefon kan være tilkoblet en TV via hybridmodus om gangen. Når du kobler til en ny telefon, blir andre enheter frakoblet.

Hvis deler av Hybridmodus-kontrollen på telefonen ikke fungerer etter at du har koblet sammen enhetene dine, må du starte Netflix-appen på TV-en og deretter prøve på nytt.

De fleste TV-er og strømmeenheter til TV-er er midlertidig i ventemodus etter at de har blitt slått av. Derfor kan det hende at hybridmodus ser ut til å være koblet til i en kort stund frem til enheten slås helt av.

Netflix-appen kan være i ventemodus når TV-en er slått på, selv om den ikke brukes. Det kan derfor hende at du fortsatt ser meldinger om at hybridmodus er tilgjengelig.