Netflix-feil 0013

Hvis du ser feilkode 0013 på en Android-telefon eller -nettbrett, betyr det vanligvis at informasjon som er lagret på enheten må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Kontroller om andre serier eller filmer fungerer

Hopp over disse trinnene hvis du har det samme problemet med andre serier eller filmer.

Du kan rapportere problemet til oss hvis andre serier eller filmer spilles av som normalt.

1. Gå til Strømmehistorikk på kontoen din i en nettleser.

2. Finn serien eller filmen med problemet i listen og klikk på Rapporter et problem.

3. Følg instruksjonene og klikk på Rapporter et problem.

Innholdsteamene våre løser problemet så raskt som mulig. Du kan fremdeles se på andre serier og filmer i mellomtiden. Gå til Rapporter problemer med innhold eller tilbakemelding om titler for å få mer informasjon.

Slå enheten av og på.

1. Slå av Android-enheten. Sørg for at den er slått av, og ikke bare låst.

2. Slå den på igjen.

3. Prøv Netflix på nytt.

Fjern Netflix-appdataene

Hvis du fjerner Netflix-appdataene, fjernes alle serier og filmer som er lastet ned til enheten din, og du blir logget ut av kontoen din.
  1. Trykk og hold på Netflix-appikonet, og trykk på Appinfo.

2. Trykk på Lagring og buffer > Tøm lagring > OK.

3. Prøv Netflix på nytt.

Fremgangsmåten for å fjerne appdataene kan være annerledes for enheten din. Se bruksanvisningen som fulgte med enheten, eller få hjelp fra produsenten for å få fremgangsmåten for enheten din.

Installer Netflix-appen på nytt

Hvis du avinstallerer appen, fjernes alle serier og filmer som er lastet ned til enheten din, og du blir logget ut av kontoen din.

Hvis du bruker en telefon eller et nettbrett med Android, åpner du Netflix-siden i Play Store, trykker på Avinstaller og deretter på Installer.

Den følgende fremgangsmåten installerer også appen på nytt:

1. Åpne Play Butikk-appen og søk etter Netflix.

2. Trykk på Avinstaller fra Netflix-siden i appbutikken.

3. Trykk på Avinstaller på nytt for å bekrefte.

4. Trykk på Installer.

5. Vent til appen er installert, og trykk på Åpne.

6. Prøv Netflix på nytt.

Ta kontakt med enhetsprodusenten

Du må kontakte produsenten av enheten for å få hjelp til å løse dette problemet.

Det kan hende at denne fremgangsmåten sletter data og innstillinger som er lagret på enheten din. Sørg for at du har navnet og passordet til Wi-Fi-tilkoblingen samt påloggingsinformasjonen til Netflix tilgjengelig før du utfører disse trinnene.
  • Oppdatere enheten til nyeste programvare- eller fastvareversjon

• Tilbakestille enheten til de opprinnelige fabrikkinnstillingene

Hvis produsenten ikke kan løse problemet, eller hvis disse trinnene ikke fungerer, må du bruke en annen enhet for å se på Netflix.