Slik endrer du faktureringsdato

Finn faktureringsdato

Logg inn på kontoen din og velg Faktureringsinformasjon for å vise abonnement og faktureringshistorikk. Faktureringsdatoen din samsvarer med dagen da du registrerte Netflix-kontoen din.

• Faktureringsdatoen din kan være én dag tidligere på grunn av forskjeller mellom tidssoner.

• Hvis faktureringsdatoen ikke inntreffer i hver måned (f.eks. den 31.), faktureres du den siste dagen i denne måneden i stedet.

• Hvis du betaler for Netflix via en tredjepart, kan faktureringsdatoen til Netflix være annerledes enn leverandørens faktureringsdato.

Endre faktureringsdato

Du kan se om du kan endre faktureringsdato på følgende måter:

1. Logg inn på kontoen din.

2. Velg Endre faktureringsdato (hvis tilgjengelig) og følg instruksjonene.

• Dette alternativet er bare tilgjengelig når du betaler med debet-, kredittkort eller PayPal (der det er tilgjengelig).

• Du kan ikke endre faktureringsdato i løpet av en gratisperiode, på den aktuelle faktureringsdatoen eller hvis kontoen er sperret.

Hvis du endrer faktureringsdato, blir du belastet umiddelbart for dagene før den første nye faktureringsdatoen (For eksempel: Hvis faktureringsdatoen endres fra 1. til 10. blir du belastet for de første 10 dagene).