Bruke Netflix på en Windows-datamaskin

Netflix i HDR

Netflix er tilgjengelig på Windows-datamaskiner som bruker nettleserne Google Chrome, Internet Explorer, Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Opera, eller Windows 8- eller Windows 10-appen. Strømmefunksjoner for Netflix på Windows-datamaskiner inkluderer:

Navigasjon:

Bla gjennom rader med filmplakater: Hovedsiden på Netflix.com viser rader av serier og filmer du kan bla gjennom. Du kan også bla gjennom sjangrer i Bla gjennom-rullegardinmenyen.

Søk: Søk etter bestemte serie- eller filmtitler, skuespillere, regissører eller sjangrer i søkefeltet øverst til høyre på menyraden på Netflix.com.

Film eller serier: Hold pekeren over en plakat for en film eller TV-serie for å se mer informasjon – for eksempel et kort sammendrag, produksjonsår eller aldersgrense. Hvis du klikker på tittelen i denne delen, kommer du til siden med fullstendig informasjon om filmen eller TV-serien.

Avspilling: Klikk på en plakat for å begynne avspillingen av en film eller TV-serie. Under videoavspilling kan du bruke rullefeltet nederst i avspillingsskjermbildet til å spole fremover, bakover eller for å vise flere alternativer. Hvis du vil avslutte avspilling, velger du Tilbake-knappen øverst til venstre på skjermbildet. Hvis rullefeltet eller Tilbake-knappen ikke er synlige på skjermen, beveger du bare på markøren til de vises.

Støttede regioner:

Netflix støtter strømming på Windows-datamaskiner som bruker støttede nettlesere, i alle regioner hvor Netflix er tilgjengelig.

Oppløsning:

Windows-datamaskiner støtter strømming i opptil 4K, avhengig av nettleseren.

• Google Chrome opptil 720p

• Internet Explorer opptil 1080p

• Microsoft Edge opptil 4K*

• Mozilla Firefox opptil 720p

• Opera opptil 720p

• Windows 8-app opptil 1080p

• Windows 10-app opptil 4K*

*Strømming i 4K krever en tilkobling for HDCP 2.2 til en skjerm som kan vise 4K, Intels 7. generasjons CPU-kjerne og de siste Windows-oppdateringene. Kontakt produsenten av systemet for å bekrefte spesifikasjonene.

Undertekster og alternativ lyd:

Velg ikonet Lyd og undertekster (Audio and Subtitles) hvis du vil slå på teksting og lyd på et annet språk, hvis dette er tilgjengelig i filmen eller serien.

Du kan se Netflix på en Windows-datamaskin ved å gå til Netflix.com. Nettleserne Google Chrome, Internet Explorer, Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Opera har støtte for å se Netflix på Netflix.com. Fullstendige systemkrav er tilgjengelige her. Følg trinnene nedenfor for å logge deg på med Netflix-kontoen i nettleseren.

På Netflix.com

1. Gå til netflix.com med nettleseren du foretrekker å bruke.

2. Velg Logg inn (Sign In).

3. Oppgi e-postadresse og passordet for Netflix.

Nå er du logget på Netflix-kontoen din. Kos deg!

Windows 8-app

1. Velg Lagre (Store) fra Start-menyen.

2. Hent frem symbollinjen (Charms Bar) ved å sveipe fra høyre eller bevege musen til hjørnet øverst til høyre på skjermen.

3. Velg Søk (Search).

4. Skriv Netflix i søkefeltet, og trykk Enter.

5. Velg Netflix i søkeresultatene.

6. Velg Installer (Install).

• Hvis du blir bedt om å logge inn, logger du på med Microsoft-kontoen din.

7. Gå tilbake til Start-menyen.

8. Velg Netflix-appen.

9. Velg Logg inn.

10. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

11. Velg Logg inn (Sign In).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Har du problemer med å laste ned Netflix?

Hvis du har problemer med å laste ned Netflix-appen til enheten din, kan årsaken være et problem med Internett-forbindelsen. Gå til Feilsøke problemer med nettverkstilkobling for å få hjelp til å løse problemet.

Hvis du ser en feilmelding når du prøver å laste ned Netflix til enheten din, kan det hende du må ta kontakt med produsenten av enheten for å få mer hjelp.

Windows 10-app

1. Velg Butikk (Store) fra Start-menyen.

2. Velg Søk fra det øvre høyre hjørnet av skjermen.

3. Skriv Netflix i søkefeltet, og trykk Enter.

4. Velg Netflix fra resultatene.

5. Velg Gratis/Installer (Free/Install).

• Hvis du blir bedt om å logge inn, logger du på med Microsoft-kontoen din.

6. Gå tilbake til Start-menyen.

7. Velg Netflix-appen.

8. Velg Logg inn.

9. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

10. Velg Logg inn (Sign In).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Har du problemer med å laste ned Netflix?

Hvis du har problemer med å laste ned Netflix-appen til enheten din, kan årsaken være et problem med Internett-forbindelsen. Gå til Feilsøke problemer med nettverkstilkobling for å få hjelp til å løse problemet.

Hvis du ser en feilmelding når du prøver å laste ned Netflix til enheten din, kan det hende du må ta kontakt med produsenten av enheten for å få mer hjelp.

På Netflix.com

1. Gå til netflix.com med nettleseren du foretrekker å bruke.

2. På Netflix-startsiden holder du markøren over profilnavnet ditt øverst til høyre på siden.

3. Velg Logg ut av Netflix.

4. Nå er du logget ut av Netflix-kontoen din.

Merk:
Disse trinnene vil bare logge deg ut av Netflix i den aktuelle nettleseren. Hvis du er logget på Netflix-kontoen i flere nettlesere, må du gjenta trinnene i alle nettleserne du bruker for å få tilgang til Netflix.

Windows 8-app

1. I Netflix-appen sveiper du fra høyre på skjermen for å åpne symbollinjen (Charms bar).

2. Velg alternativet Innstillinger (Settings) på symbollinjen.

3. Velg Logg ut (Sign Out).

4. Velg Logg av (Sign Out) på nytt for å bekrefte.

Windows 10-app

1. I Netflix-appen velger du ikonet Flere alternativer (More Options) øverst til høyre.

2. Velg Logg ut (Sign Out).

3. Velg Logg av (Sign Out) på nytt for å bekrefte.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på Windows-datamaskiner. For å strømme i Ultra HD trenger du:

• Microsoft Edge-nettleseren eller Windows 10-appen

• En skjerm som kan vise 4K (med HDCP 2.2-tilkobling hvis skjermen er ekstern), Intels 7. generasjons Core-prosessor og de siste Windows-oppdateringene

• Et abonnement som støtter strømming i Ultra HD. Du kan finne ut hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil Internett-tilkoblingshastighet på 25 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Høy eller Automatisk. Du finner mer informasjon om innstillinger for videokvalitet i artikkelen Avspillingsinnstillinger.

Du kan strømme Netflix i HDR på en Windows-datamaskin i nettleseren Microsoft Edge eller med Netflix-appen som er tilgjengelig i Windows Store.

Hvis du vil strømme innhold i HDR på en Windows-datamaskin, må systemet oppfylle eller overskride følgende systemkrav:

Hvis du bruker integrert Intel GPU:

• Windows 10 Creators Update kreves (versjon 1703).

• Prosessor: 7. generasjon Core (i3, i5 eller i7 7xxx eller 7Yxx) eller nyere.

• Grafikkdriver: 22.XX.XX-serien, versjon 4708 eller nyere.

Merk:
Enhetene må være aktivert for HDR av produsenten.

Hvis du bruker atskilt NVIDIA GPU:

• Windows 10 Fall Creators Update kreves (versjon 1703).

• GPU: 1050-, 1060-, 1070- og 1080-kort med minst 3 GB video-RAM.

• Grafikkdriver: 387.68 (23.21.13.8768) eller nyere.