Netflix sier: "Denne appen er ikke kompatibel med enheten din."

Denne meldingen kan vises på Android-telefonen eller -nettbrettet når du prøver å laste ned Netflix-appen:

Denne appen er ikke kompatibel med enheten din.

Denne meldingen betyr vanligvis at enheten ikke kan laste ned Netflix-appen fra Google Play Butikk fordi den ikke er Play Protect-sertifisert.

Slik løser du problemet:

Sjekk enhetens Play Protect-status
  1. Trykk på Play Butikk-appen.

2. Trykk på Profil-ikonet øverst til høyre.

3. Trykk på Innstillinger > Om.

4. Kontroller enhetens sertifiseringsstatus under Play Protect-sertifisering.

Hvis du ser Enheten din er sertifisert, kan du ta kontakt med oss for å få ytterligere hjelp.

Hvis enheten din ikke er sertifisert, må du bruke en støttet enhet for å se på Netflix. Vi anbefaler deg å ta kontakt med produsenten av enheten for å spørre om en Play Protect-sertifisert enhet. Gå til Googles brukerstøtteside om Play Protect-sertifisering for å finne ut mer.