Netflix sier: "Denne appen er ikke kompatibel med enheten din."

Denne meldingen kan vises på Android-enheten din når du prøver å laste ned Netflix-appen:

Denne appen er ikke kompatibel med enheten din.

Enheter som bruker eldre versjoner av Android eller ikke er Play Protect-sertifisert, kan ikke laste ned fra Play Butikk. Du kan eventuelt installere en forenklet versjon av appen direkte fra Netflix hvis du ikke kan laste den ned fra Play Butikk.

Følg Googles støttetrinn for å løse problemer med sertifiseringsstatusen din for Play Protect for enheter med en modifisert versjon av Android.

Hvis du vil installere appen direkte fra Netflix, må enheten din bruke en Android-versjon fra 4.4.2 til 7.1.2.

Gjør dette på enheten du vil installere Netflix på:

1. Trykk på Innstillinger (Settings).

2. Trykk på Sikkerhet (Security).

3. Trykk på ruten ved siden av Ukjente kilder: Tillat installasjon av apper fra andre kilder enn Play Butikk (Unknown Sources: Allow installation of apps from sources other than the Play Store).

4. Trykk på OK for å bekrefte denne endringen.

5. Last ned Netflix-appen.

6. Sveip ned fra toppen av skjermen for å finne nedlastingen.

7. Trykk på filen og så på Installer.

8. Når Netflix-appen er installert, går du tilbake til startskjermen og åpner Netflix.

Merk:
    Følg trinn 1–4 igjen for å endre tilbake innstillingen.