Interaktivt innhold på Netflix

Interaktivt innhold er en ny og morsom måte å oppleve Netflix på. I hver av de interaktive titlene, kan du velge hva figurene skal gjøre og hvordan historien skal fortsette! Hvert valg fører til et nytt eventyr, så du kan se på innholdet igjen og igjen og se en ny fortelling hver gang.

Hva slags enheter vil jeg kunne se interaktivt innhold på?

Interaktivt innhold er tilgjengelig på mange nyere enheter, inkludert smart-TV-er, strømmespillere, spillkonsoller og Android- og iOS-enheter som kjører nyeste versjon av Netflix-appen.

• Noen ganger må du oppdatere enheten for å sørge for at enheten har nyeste versjon av Netflix-appen.

• TV-er: Hvis du er usikker på hvordan du oppdaterer systemprogramvaren på TV-en din, kan du lese i brukerhåndboken eller ta kontakt med produsenten. Vær oppmerksom på at en oppdatering ikke garanterer at TV-en vil være kompatibel med det interaktive innholdet.

• iOS-enheter: Se Hvordan oppdaterer jeg Netflix-appen på en iPhone, iPad eller iPod touch?

• Android-enhter: Se Hvordan oppdaterer jeg Netflix-appen på en Android-enhet?

Avspilling på Android støttes bare med Buddy Thunderstruck: Kanskje-bunken (Android app-versjon 7.34 eller nyere), Stretch Armstrong: Flukten (versjon 6.11 eller nyere), Black Mirror: Bandersnatch (versjon 6.19 eller nyere), Den utfordrende villmarken (versjon 7.4 eller nyere), Minecraft: Eventyrmodus (versjon 7.36 eller nyere), Pus i den magiske boka (versjon 7.41 eller nyere) og Kaptein Supertruse (versjon 7.36 eller nyere)

• Støttes for øyeblikket ikke: Apple TV, Chromecast, Windows-datamaskiner og -nettbrett som bruker Netflix-appen, Tesla-berøringsskjermer og nettlesere som bruker Silverlight.

• Hvis en enhet ikke støtter interaktivt innhold, vil den oppfordre deg til å bytte til en enhet som støttes.

Hva slags interaktivt innhold kan jeg se på Netflix?

Vi har flere originale interaktive titler, og flere kommer.

• Pus i den magiske boka: Fanget i et eventyr

• Buddy Thunderstruck: Kanskje-bunken

• Stretch Armstrong: Flukten

• Minecraft: Eventyrmodus

• Black Mirror: Bandersnatch

• Bear Grylls' Den utfordrende villmarken

• Kaptein Supertruses episke valg-o-rama