Interaktivt innhold på Netflix

Interaktivt innhold er en ny og morsom måte å oppleve Netflix på. I hver av de interaktive titlene, kan du velge hva figurene skal gjøre og hvordan historien skal fortsette! Hvert valg fører til et nytt eventyr, så du kan se på innholdet igjen og igjen og se en ny fortelling hver gang.

Hva slags enheter vil jeg kunne se interaktivt innhold på?

Interaktivt innhold er tilgjengelig på mange nyere enheter, inkludert smart-TV-er, strømmespillere, spillkonsoller og iOS-enheter som kjører nyeste versjon av Netflix-appen.

• Apple TV, Chromecast, Windows-datamaskiner og nettbrett som bruker Netflix-appen og nettlesere som bruker Silverlight støtter for øyeblikket ikke interaktivt innhold.

• Noen ganger må du oppdatere enheten for å sørge for at TV-apparatet har nyeste versjon av Netflix-appen. Hvis du er usikker på hvordan du oppdaterer systemprogramvaren på TV-en din, kan du lese i brukerhåndboken eller ta kontakt med produsenten. Vær oppmerksom på at en oppdatering ikke garanterer at TV-en vil være kompatibel med det interaktive innholdet.

• For mer informasjon om hvordan du oppdaterer applikasjonen på en iOS-enhet, kan du se Hvordan oppdaterer jeg Netflix-appen på en iPhone, iPad eller iPod touch?

• Avspilling på Android støttes bare av Stretch Armstrong: The Breakout (Android app-versjon 6.11 eller nyere), Black Mirror: Bandersnatch (Android app-versjon 6.19 eller nyere) og Den utfordrende villmarken (Android app-versjon 7.4 eller nyere)

Enheter som ikke støtter interaktivt innhold vil spille av en lineær versjon av valgte titler, eller be deg om å bytte til en enhet som støttes. Lineære versjoner inkluderer ikke valg.

Hva slags interaktivt innhold kan jeg se på Netflix?

Vi har flere originale interaktive titler, og flere kommer.

• Pus i den magiske boka: Fanget i et eventyr er tilgjengelig nå.

• Buddy Thunderstruck: Kanskje-bunken er tilgjengelig nå.

• Stretch Armstrong: Flukten er tilgjengelig nå.

• Minecraft: Eventyrmodus, tilgjengelig nå.

• Minecraft: Eventyrmodus er bare tilgjengelig på enheter som støtter interaktivt innhold. Ingen lineær versjon er tilgjengelig.

• Hvis du prøver å se på Minecraft: Eventyrmodus på en enhet som ikke støtter interaktivt innhold, vil du oppfordres til å bytte til en enhet som støtter dette.

• Black Mirror: Bandersnatch, tilgjengelig nå.

• Black Mirror: Bandersnatch er bare tilgjengelig på enheter som støtter interaktivt innhold. Ingen lineær versjon er tilgjengelig.

• Hvis du prøver å se Black Mirror: Bandersnatch på en enhet som ikke støtter interaktivt innhold, vil du bli bedt om å bytte til en enhet som støtter dette.

• Bear Grylls Den utfordrende villmarken er tilgjengelig nå.

• You vs. Wild er bare tilgjengelig på enheter som støtter interaktivt innhold. Ingen lineær versjon er tilgjengelig.

• Hvis du forsøker å se You vs. Wild på en enhet som ikke støtter interaktivt innhold, vil du bli bedt om å bytte til en enhet som støttes.