Interaktive serier og filmer på Netflix

Dette er serier, filmer eller kunnskapsspill på Netflix der du styrer historien, svarer på spørsmål med mer. Noen interaktive spesialer lar deg bestemme hva som skal skje, mens andre har mer til felles med et kunnskapsspill.

Du kan spille av interaktive spesialer på de fleste nyere enheter, deriblant

• smart-TV-er

• strømmespillere

• spillkonsoller

• nettlesere på datamaskiner

• Android-telefoner og -nettbrett

• iPhone, iPad og iPod Touch

Kontroller at enheten kjører den nyeste versjonen av Netflix-appen for å kunne oppleve disse spesialene.

Hvis enheten din støtter interaktive spesialer, vises ett av disse merkene nederst i midten av grafikken til titlene du kan spille av:

Enheten støttes ikke

Hvis du får en feilmelding som sier at enheten din ikke støttes, kan en oppdatering løse problemet. Eller prøv en annen enhet med Netflix.

Det garanteres ikke at enheten din fungerer med interaktive spesialer selv om du oppdaterer den.

TV-er, spillkonsoller og strømmespillere som kobles til TV-er

Kontroller at enheten er oppdatert. Hvis du er usikker på hvordan du oppdaterer enhetens systemprogramvare, kan du lese i brukerhåndboken eller ta kontakt med produsenten.

Android-telefoner og -nettbrett

Krever den nyeste versjonen av Netflix-appen, som er tilgjengelig i Google Play Butikk. Se Slik oppdaterer du Netflix-appen på en Android-enhet.

iPhone, iPad eller iPod touch

Krever den nyeste versjonen av Netflix-appen, som er tilgjengelig i App Store. Se Slik oppdaterer du Netflix-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.

Datamaskiner

Du kan spille av interaktive spesialer i nettlesere. Se Nettlesere som støttes av Netflix for å kontrollere at du har den nyeste nettleserversjonen.

Støttes ikke:

• Apple TV

• 1. til 3. generasjons Chromecast og Ultra (men Chromecast med Google TV-modeller støttes)

• Netflix-appen på datamaskiner og nettbrett med Windows (men du kan spille av i en nettleser)

• Tesla-berøringsskjermer