Netflix viser meldingen "Du har lastet ned for mange videoer. (VC2-CV2-M1-B22005)"

Hvis du får feilmeldingen

Du har lastet ned for mange videoer. (You have too many downloaded videos). Slett en video og prøv på nytt. (VC2-CV2-M1-B22005)

Meldingen betyr at du har overskredet maksimalt antall samtidige nedlastinger av titler fra samme lisensavtale. Innholdet vårt lisensieres vanligvis i partier med titler fra individuelle studioer og distributører. I enkelte tilfeller er det grenser på antallet titler fra samme avtale som du kan laste ned om gangen. Vi håndhever disse grensene kun der lisensavtalene våre krever det. Vi kan vanligvis tilby komplette sesonger av serier for samtidig nedlasting, men det kan hende du opplever denne feilen hvis du laster ned flere episoder fra ulike sesonger av en serie.

Du kan ofte løse denne feilmeldingen ved å slette nedlastinger etter at du har sett dem.

Fjerne nedlastede titler fra datamaskin eller nettbrett med Windows 10

Du kan løse dette problemet ved å slette én eller alle nedlastinger som er lagret på enheten din.

Slette en nedlastet tittel fra en Windows 10-enhet

1. Klikk eller trykk på Meny-ikonet .

2. Velg Mine nedlastinger (My Downloads).

3. Klikk eller trykk på redigeringsikonet penneikon øverst til høyre i skjermbildet.

4. Klikk eller trykk på sletteikonet papirkurvikon for å fjerne tittelen fra enheten din.

Slette alle nedlastede titler fra en Windows 10-enhet

1. Klikk eller trykk på Meny-ikonet .

2. Rull ned, og velg App-innstillinger (App Settings).

3. Velg Slett alle nedlastinger (Delete All Downloads).

4. Velg Slett (Delete) på skjermbildet for bekreftelse.

5. Alle nedlastede titler vil slettes.

6. Prøv å laste ned ønsket serie eller film på nytt.