Netflix viser meldingen "Netflix-appen kan ikke startes. (15003)"

Hvis du får feilmeldingen

Netflix-appen kan ikke startes. Forsøk å starte den på nytt. (15003)

Det betyr vanligvis at Netflix-appen må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Oppdater Netflix-appen

Hvis du bruker en telefon eller et nettbrett med Android, kan du åpne Netflix-siden i Play Butikk og trykke på Oppdater.

Du kan også oppdatere Netflix-appen ved å følge disse trinnene:

1. Trykk på Play Butikk-appen. Hvis du ikke har den, kan det hende at du må løse et problem med Play Butikk.

2. Skriv inn "Netflix" i søkefeltet.

3. Trykk på Netflix-appen i listen. Hvis du ikke finner Netflix-appen, kan du følge trinnene i denne artikkelen i stedet.

4. Trykk på Oppdater. Hvis du ikke ser dette alternativet, betyr det at nettleseren allerede er oppdatert.

Hvis denne fremgangsmåten ikke løste problemet ditt, kan det være at den gjeldende versjonen av Netflix-appen ikke er kompatibel med Android-versjonen du bruker. Følg denne fremgangsmåten for å løse problemet.