Netflix fungerer ikke

Hvis Netflix ikke fungerer, kan det ha flere årsaker, deriblant:

• Et problem med nettverkstilkoblingen
  • Et problem med enheten din
  • Et problem med Netflix-appen eller -kontoen

Slik kan du fortsette å se:

• Hvis du ser en feilkode eller -melding på skjermen din, kan du skrive inn koden i søkefeltet nedenfor for å se feilsøkingstrinn.
  • Hvis du ikke ser en feilkode eller -melding, kan du beskrive problemet i søkefeltet. Eksempler på problemer kan være svart skjermbilde eller problemer med påloggingen.
  • Hvis du fremdeles ikke kan se, kan du sjekke om Netflix har tjenesteavbrudd.