Audio van Netflix niet synchroon

Als de audio van Netflix niet synchroon loopt met het beeld, betekent dit dat er een probleem is met je apparaat of met de titel die je probeert te kijken. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Android-telefoon of -tablet

Controleren of andere series of films werken

Sla deze stappen over als hetzelfde probleem ook bij andere series en films optreedt.

Als andere series en films normaal worden afgespeeld, kun je bij ons terecht met het probleem.

1. Ga via je webbrowser naar Kijkactiviteit in je account.

2. Zoek de serie of film met het probleem in de lijst en klik op Een probleem melden.

3. Volg de instructies en klik op Probleem melden.

Onze contentteams gaan hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Je kunt ondertussen gewoon andere series en films blijven kijken. Ga naar Problemen met een titel melden voor meer informatie.

Schakel je apparaat uit en dan weer in

1. Schakel je telefoon of tablet uit. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld en niet alleen vergrendeld.

2. Schakel het apparaat weer in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Apple TV 4 of Apple TV 4K

Wijzig je geluidsinstellingen

1. Ga naar het instellingenmenu van de Apple TV en selecteer Video en audio.

2. Scrol omlaag naar Audio en selecteer Audio-uitvoer.

3. Selecteer Wijzig uitvoer (Change Format).

4. Selecteer Nieuwe uitvoer en kies Dolby Digital 5.1.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Als het probleem hiermee niet is opgelost, ga je weer naar het menu Wijzig uitvoer, kies je Stereo en probeer je Netflix opnieuw.

Problemen met je apparaatverbindingen oplossen

Als je een externe audio-ontvanger, een soundbar of luidsprekers gebruikt:

1. Controleer of de luidsprekers goed zijn aangesloten op de ontvanger.

2. Controleer of de optische of HDMI-verbindingen goed zijn aangesloten.

3. Probeer de uiteinden van de optische/HDMI-kabel om te draaien of gebruik een andere kabel.

De audio-instellingen van je apparaat controleren

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, ligt het misschien aan de audio-instellingen op je apparaat of geluidsapparatuur.

De audio-instellingen van je apparaat controleren of een probleem met geluid oplossen:

• Volg de instructies of handleiding bij het apparaat of de geluidsapparatuur.

• Neem contact op met de fabrikant van het apparaat of de geluidsapparatuur voor meer hulp.

Opmerking:
Omdat de stappen voor het controleren van de audio-instellingen of het oplossen van een geluidsprobleem uniek zijn voor elk apparaat, kan de klantenservice van Netflix je niet helpen met vervolgstappen voor je apparaat.

Als de fabrikant het probleem niet kan oplossen of het wijzigen van de audio-instellingen niet heeft geholpen, moet je een ander apparaat gebruiken om Netflix te kijken.

iPhone, iPad of iPod touch

Je iOS-versie bijwerken

Volg de stappen van Apple om je apparaat bij te werken naar de nieuwste versie en probeer Netflix dan opnieuw.

PlayStation 4

Controleren of andere series of films werken

Sla deze stappen over als hetzelfde probleem ook bij andere series en films optreedt.

Als andere series en films normaal worden afgespeeld, kun je bij ons terecht met het probleem.

1. Ga via je webbrowser naar Kijkactiviteit in je account.

2. Zoek de serie of film met het probleem in de lijst en klik op Een probleem melden.

3. Volg de instructies en klik op Probleem melden.

Onze contentteams gaan hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Je kunt ondertussen gewoon andere series en films blijven kijken. Ga naar Problemen met een titel melden voor meer informatie.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Settopbox

Controleren of andere series of films werken

Sla deze stappen over als hetzelfde probleem ook bij andere series en films optreedt.

Als andere series en films normaal worden afgespeeld, kun je bij ons terecht met het probleem.

1. Ga via je webbrowser naar Kijkactiviteit in je account.

2. Zoek de serie of film met het probleem in de lijst en klik op Een probleem melden.

3. Volg de instructies en klik op Probleem melden.

Onze contentteams gaan hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Je kunt ondertussen gewoon andere series en films blijven kijken. Ga naar Problemen met een titel melden voor meer informatie.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Smart-tv

Controleren of andere series of films werken

Sla deze stappen over als hetzelfde probleem ook bij andere series en films optreedt.

Als andere series en films normaal worden afgespeeld, kun je bij ons terecht met het probleem.

1. Ga via je webbrowser naar Kijkactiviteit in je account.

2. Zoek de serie of film met het probleem in de lijst en klik op Een probleem melden.

3. Volg de instructies en klik op Probleem melden.

Onze contentteams gaan hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Je kunt ondertussen gewoon andere series en films blijven kijken. Ga naar Problemen met een titel melden voor meer informatie.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

TiVo

Controleren of andere series of films werken

Sla deze stappen over als hetzelfde probleem ook bij andere series en films optreedt.

Als andere series en films normaal worden afgespeeld, kun je bij ons terecht met het probleem.

1. Ga via je webbrowser naar Kijkactiviteit in je account.

2. Zoek de serie of film met het probleem in de lijst en klik op Een probleem melden.

3. Volg de instructies en klik op Probleem melden.

Onze contentteams gaan hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Je kunt ondertussen gewoon andere series en films blijven kijken. Ga naar Problemen met een titel melden voor meer informatie.

Stereogeluid inschakelen

1. Ga vanuit het TiVo-startscherm naar TiVo central.

2. Selecteer Instellingen en berichten (Settings & Messages).

3. Selecteer Instellingen (Settings).

• Ga door met de volgende stap als je Instellingen (Settings) niet ziet staan.

4. Selecteer Instellingen audio en video (Audio & Video Settings).

5. Selecteer Dolby Digital.

6. Selecteer Dolby Digital to PCM.

7. Probeer Netflix opnieuw.

Windows-computer

Je computer afsluiten

1. Sluit je computer als volgt af via het menu:

• Voor Mac: klik linksboven op het Apple-menu > Zet uit.

• Voor Windows: klik in het Start-menu op Aan/uit > Afsluiten.

• Voor Chromebook: klik rechtsonder op de tijd > Uitloggen > Afsluiten.

2. Schakel je computer tenminste tien seconden uit.

3. Schakel de computer weer in en probeer Netflix opnieuw.

Werk je Windows-versie bij

Gebruik de links hieronder voor de stappen voor het controleren op updates voor je versie van Windows en probeer Netflix opnieuw.

Computers waarop Windows XP of Vista wordt uitgevoerd, kunnen niet worden bijgewerkt naar een versie die Netflix ondersteunt. Je kunt het beste een computer met Windows 10 of hoger gebruiken.

Alle overige apparaten

Controleren of andere series of films werken

Sla deze stappen over als hetzelfde probleem ook bij andere series en films optreedt.

Als andere series en films normaal worden afgespeeld, kun je bij ons terecht met het probleem.

1. Ga via je webbrowser naar Kijkactiviteit in je account.

2. Zoek de serie of film met het probleem in de lijst en klik op Een probleem melden.

3. Volg de instructies en klik op Probleem melden.

Onze contentteams gaan hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Je kunt ondertussen gewoon andere series en films blijven kijken. Ga naar Problemen met een titel melden voor meer informatie.

Wat moet ik nu doen?