Netflix meldt 'Netwerkfout. Je hebt Alleen via wifi afspelen geselecteerd. (40101)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je iPhone, iPad of iPod touch:

Netwerkfout
Je hebt Alleen via wifi afspelen geselecteerd. Ga naar App-instellingen om dit te wijzigen. (40101)

Dit betekent dat mobiel dataverbruik is uitgeschakeld in de Netflix-app. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Maak verbinding met een wifinetwerk

1. Selecteer Instellingen (Settings) in het iOS-startmenu.

2. Selecteer Wifi (Wi-Fi).

3. Selecteer een netwerk.

4. Probeer Netflix opnieuw zodra je verbinding met het netwerk hebt.

Als er geen netwerken beschikbaar zijn, moet je je instellingen voor mobiel dataverbruik aanpassen van Alleen via wifi (Wi-Fi only) naar een andere instelling voor streamen.