Netflix meldt 'De Netflix-service kan niet worden bereikt. (12002)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je Android-telefoon of -tablet:

De Netflix-service kan niet worden bereikt. Probeer het later opnieuw. Als het probleem zich blijft voordoen, ga dan naar de website van Netflix (12002).

Dit betekent meestal dat de Android-versie op je apparaat verouderd is. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Je Android-versie controleren

Met je huidige abonnement kun je alleen titels afspelen op Android 7 of hoger.

Controleer als volgt je Android-versie:

1. Open de app Instellingen (Settings).

2. Selecteer Over telefoon (About phone) of Over tablet (About tablet).

3. Zoek het nummer op onder Android-versie (Android version).

Opmerking:
Deze stappen kunnen mogelijk verschillen per versie of fabrikant. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat voor hulp als je je Android-versie niet kunt vinden.
  • Als je Android-versie 4.4.4 of lager is, moet je bijwerken naar een hogere Android-versie om titels op dit apparaat te bekijken met je huidige abonnement. Je kunt altijd je abonnement wijzigen via het gedeelte Abonnementsgegevens van de pagina Account.

• Ga verder met de probleemoplossing hieronder als je Android-versie 7 of hoger is.

Wat moet ik nu doen?