Netflix meldt 'Het huidige abonnement is niet compatibel met deze oudere versie van de app'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven op je Android-telefoon of -tablet:

Het huidige abonnement is niet compatibel met deze oudere versie van de app.

Dit betekent dat je huidige streamingabonnement niet wordt ondersteund op je Android-apparaat.

Sommige telefoons, tablets en oudere versies van Android worden niet ondersteund in het Mobile-abonnement. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Je Android-versie bijwerken

Het Mobile-abonnement is compatibel met de meeste Android-apparaten met Android 7 of hoger. Raadpleeg de ondersteuningssite van Google voor hulp bij het controleren van je Android-versie of het bijwerken naar de nieuwste Android-versie voor je apparaat.

Verdere stappen

Als je je Android-telefoon of -tablet niet kunt bijwerken naar Android 7 of hoger of als je Android 7 of hoger gebruikt en deze foutmelding ziet, is het apparaat niet compatibel met het Mobile-abonnement.

Als je Netflix wilt blijven kijken, moet je een van de volgende twee dingen doen:

• Een ander compatibel mobiel apparaat gebruiken.

Opmerking:
    Compatibele apparaten zijn de meeste Android-telefoons en -tablets met Android 7 of hoger en iPhone- of iPad-apparaten met iOS 16 of hoger.
  • Je abonnement wijzigen.