Je identiteit bevestigen om accountgegevens te wijzigen

Wanneer leden belangrijke accountgegevens willen wijzigen, kunnen we als extra beveiliging vragen om bepaalde gegevens te bevestigen.

Er verschijnt een scherm voor Veiligheidscontrole als je je identiteit moet bevestigen. Je wordt gevraagd een zescijferige verificatiecode in te voeren die we naar het e-mailadres voor je account sturen, of je moet je betalingsgegevens bevestigen.

Verificatie voor wijzigingen van e-mailadres of telefoonnummer

Als je kiest voor 'Stuur me een sms met code'

Opmerking:
Het telefoonnummer in je Netflix-account moet geverifieerd zijn om een tekstbericht (sms) te kunnen ontvangen voor accountwijzigingen.
  1. We sturen je een tekstbericht (sms) naar het bevestigde telefoonnummer voor je Netflix-account.

2. In het tekstbericht (sms) zal staan Gebruik deze code (zescijferig) om je identiteit te verifiëren. We willen graag zeker weten dat jij het bent.

3. Ga terug naar de pagina Veiligheidscontrole van Netflix, voer de code in en klik of tik op de knop Doorgaan.

4. Als je de code juist hebt ingevoerd, word je naar het scherm voor het wijzigen van het e-mailadres of telefoonnummer geleid en kun je doorgaan.

Ik heb het tekstbericht (sms) niet ontvangen

Als je de code niet hebt ontvangen, controleer dan of het telefoonnummer voor je Netflix-account up-to-date is. Zo ja, selecteer dan Code opnieuw verzenden om nog een tekstbericht (sms) toegestuurd te krijgen.

Ik krijg de foutmelding 'Dat klopt niet helemaal. Probeer het opnieuw of vraag een nieuwe code aan.' is beschikbaar...'

1. Als de code niet werkt, klik of tik dan op de link Code opnieuw verzenden op de pagina.

2. Controleer of je een tekstbericht (sms) hebt ontvangen waarin staat Gebruik deze code (zescijferig) om je identiteit te verifiëren. We willen graag zeker weten dat jij het bent.

3. Ga terug naar de pagina Veiligheidscontrole van Netflix, voer de code in en klik of tik op de knop Doorgaan.

4. Als je de code juist hebt ingevoerd, word je naar het scherm voor het wijzigen van het e-mailadres of telefoonnummer geleid en kun je doorgaan.

Ik heb geen toegang tot het telefoonnummer voor het account

Klik of tik op de link Probeer het op een andere manier op de pagina Veiligheidscontrole en kies vervolgens een van de andere methoden om je identiteit te bevestigen. We raden je ook aan je op de pagina Account geregistreerde telefoonnummer bij te werken.

Ik krijg de foutmelding 'Deze code klopt niet'

Dit kan gebeuren als je de veiligheidscontrole te vaak onjuist hebt uitgevoerd.

1. We sturen je een e-mail met het onderwerp Reset van wachtwoord vereist.

2. Deze e-mail bevat instructies voor het resetten van je wachtwoord.

• Als je de e-mail niet ziet, controleer dan je mappen met spam en reclame.

3. Volg de instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen en probeer je andere accountwijzigingen nog een keer door te voeren.

Als je 'Stuur me een e-mail met code' kiest

1. Controleer of je op het primaire e-mailadres voor het account een e-mail met het onderwerp Bevestig de wijziging van je account met deze code hebt ontvangen.

• Als je geen e-mail ziet, controleer dan ook de mappen met spam en reclame.

2. Open de e-mail om de zescijferige code te zien.

3. Ga terug naar de pagina Veiligheidscontrole van Netflix, voer de code in en klik of tik op de knop Doorgaan.

4. Als je de code juist hebt ingevoerd, word je naar het scherm voor het wijzigen van het e-mailadres of telefoonnummer geleid en kun je doorgaan.

Ik heb de e-mail niet ontvangen

1. Controleer nog eens of de e-mail niet in je map met spam of reclame terecht is gekomen.

2. Kun je de e-mail nog steeds niet vinden? Klik of tik dan op de link Code opnieuw verzenden op de pagina Veiligheidscontrole zodat je een nieuwe e-mail ontvangt. Volg daarna de bovenstaande instructies.

Ik krijg de foutmelding 'Dat klopt niet helemaal. Probeer het opnieuw of vraag een nieuwe code aan.' is beschikbaar...'

1. Als de code niet werkt, selecteer dan de link Code opnieuw verzenden op de pagina.

2. Controleer of je op het primaire e-mailadres voor het account een e-mail met het onderwerp Bevestig de wijziging van je account met deze code hebt ontvangen.

• Als je geen e-mail ziet, controleer dan ook de mappen met spam en reclame.

3. Open de e-mail om de zescijferige code te zien.

4. Ga terug naar de pagina Veiligheidscontrole van Netflix, voer de code in en klik of tik op de knop Doorgaan.

5. Als je de code juist hebt ingevoerd, word je naar het scherm voor het wijzigen van het e-mailadres of telefoonnummer geleid en kun je doorgaan.

Ik heb geen toegang tot het primaire e-mailadres voor mijn account

Klik of tik op de link Probeer het op een andere manier op de pagina Veiligheidscontrole en kies vervolgens een van de andere methoden om je identiteit te bevestigen. Neem contact met ons op als je deze optie niet ziet.

Ik krijg de foutmelding 'Deze code klopt niet'

Dit kan gebeuren als je de veiligheidscontrole te vaak onjuist hebt uitgevoerd.

1. We sturen je een e-mail met het onderwerp Reset van wachtwoord vereist.

2. Deze e-mail bevat instructies voor het resetten van je wachtwoord.

• Als je de e-mail niet ziet, controleer dan je mappen met spam en reclame.

3. Volg de instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen en probeer je andere accountwijzigingen nog een keer door te voeren.

Als je 'Betalingsgegevens bevestigen' kiest

1. Vul het volledige credit- of debitcardnummer in waarmee je voor Netflix betaalt.

Opmerking:
    We schrijven hiermee niets af van je betaalmiddel en vragen niet naar de vervaldatum, postcode of beveiligingscode.
  2. Klik of tik als je klaar bent op Doorgaan.

3. Als je het kaartnummer correct hebt ingevoerd, word je naar het scherm voor het wijzigen van het e-mailadres of telefoonnummer geleid en kun je doorgaan.

Ik heb geen toegang tot de geregistreerde credit- of debitcard

Klik of tik op de link Probeer het op een andere manier op de pagina Veiligheidscontrole en kies vervolgens een van de andere methoden om je identiteit te bevestigen.

Ik krijg de foutmelding 'Helaas komen de gegevens niet overeen'.

Dit kan gebeuren als je de veiligheidscontrole te vaak onjuist hebt uitgevoerd.

1. We sturen je een e-mail met het onderwerp Reset van wachtwoord vereist.

2. Deze e-mail bevat instructies voor het resetten van je wachtwoord.

• Als je de e-mail niet ziet, controleer dan je mappen met spam en reclame.

3. Volg de instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen en probeer je andere accountwijzigingen nog een keer door te voeren.

Als je een code hebt ontvangen, maar niet hebt geprobeerd om je e-mailadres of telefoonnummer te wijzigen

Als je een code hebt ontvangen, maar niet hebt geprobeerd om je e-mailadres of telefoonnummer te wijzigen, volg dan de stappen in Hoe voorkom je dat iemand je account gebruikt.

Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres, telefoonnummer of het betaalmiddel voor het account

Neem contact met ons op voor verdere hulp.

Neem contact met ons op als je de bovenstaande stappen hebt geprobeerd en het nog steeds niet lukt om het e-mailadres te wijzigen.