De beeldkwaliteit van een download wijzigen

Netflix biedt verschillende opties voor het downloaden van video's in verschillende kwaliteiten.

• Standaard: Series en films downloaden kost minder tijd en gebruikt minder opslagruimte. Downloads worden afgespeeld in de standaard resolutie (SD) beeldkwaliteit.

• Hoog/Hoger: Het downloaden van series en films kost meer tijd en gebruikt meer opslagruimte. Downloads worden afgespeeld in 1080p of high definition (HD) beeldkwaliteit.

Opmerking:
    Sommige apparaten ondersteunen kijken in HD niet. Sommige series en films zijn niet beschikbaar in HD.

Als je de instelling van de beeldkwaliteit voor downloads wilt wijzigen op een Android-telefoon, Android-tablet, iPhone of iPad:

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op App-instellingen.

5. Tik op Beeldkwaliteit downloads of Beeldkwaliteit .

6. Selecteer Standaard of Hoog/Hoger.

Opmerking:
Deze instelling kan niet worden gewijzigd opAndroid- en Fire-apparaten die afspelen in HD niet ondersteunen.