De beeldkwaliteit van een download wijzigen

Je kunt de kwaliteit van de gedownloade video selecteren die het beste bij je wensen past.

• Standaard is een enigszins lagere beeldkwaliteit dan een hoge kwaliteit. Het vereist minder opslagruimte en wordt sneller gedownload.

• De kwaliteit Hoog, tot 1080p afhankelijk van de serie of film, vereist meer opslagruimte en duurt langer om te downloaden.

Als je de beeldkwaliteit van gedownloade series en films wilt wijzigen:

1. Open de Netflix-app en selecteer Meer , het pictogram Meer met drie puntjes ..., of het pictogram Profiel .

2. Selecteer App-instellingen.

3. Selecteer Beeldkwaliteit downloaden of Beeldkwaliteit onder Downloads.

4. Selecteer Standaard of Hoog/Hoger.

Opmerking:
Als je de beeldkwaliteit wilt selecteren op een Android- of Amazon Fire-apparaat, moet het apparaat geschikt zijn om Netflix in HD te streamen. Lees meer over Android-modellen die HD ondersteunen en Amazon Fire-modellen die HD ondersteunen.