De beeldkwaliteit van een download wijzigen

Je kunt de kwaliteit van de gedownloade video selecteren die het beste bij je wensen past.

• Standaard is een enigszins lagere beeldkwaliteit dan een hoge kwaliteit. Het vereist minder opslagruimte en wordt sneller gedownload.

• De kwaliteit Hoog, tot 1080p afhankelijk van de serie of film, vereist meer opslagruimte en duurt langer om te downloaden.

Kies je apparaat voor instructies over het wijzigen van de beeldkwaliteit van gedownloade series en films.

iPhone, iPad of iPod Touch

1. Open de Netflix-app en tik op het pictogram Meer of het profielpictogram .

2. Selecteer App-instellingen.

3. Selecteer Beeldkwaliteit onder Downloads.

4. Selecteer Standaard of Hoger.

Android-telefoon of -tablet

1. Open de Netflix-app en tik op Meer .

2. Tik op App-instellingen.

3. Tik onder Downloads op Beeldkwaliteit downloads.

4. Selecteer Standaard of Hoog.

Opmerking:
Als je de beeldkwaliteit wilt selecteren, moet je op je Android-apparaat Netflix kunnen kijken in HD. Lees meer over Android-modellen die HD ondersteunen.

Amazon Fire-tablet

1. Open de Netflix-app en tik op Meer .

2. Tik op App-instellingen.

3. Tik onder Downloads op Beeldkwaliteit downloads.

4. Selecteer Standaard of Hoog.

Opmerking:
Als je de beeldkwaliteit wilt selecteren, moet je op je Amazon Fire-tablet Netflix kunnen kijken in HD. Lees meer over Amazon Fire-modellen die HD ondersteunen.

Windows 10-tablet of -computer

1. Open de app en tik op het pictogram .

2. Selecteer Instellingen.

3. Selecteer Beeldkwaliteit onder Downloads.

4. Selecteer Standaard of Hoog.