Weergave van ondertiteling en captions wordt niet gewijzigd

Als je probeert om de weergave van de ondertiteling en captions te wijzigen maar de wijziging niet wordt doorgevoerd, volg dan de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Android-telefoon of -tablet

Schakelen tussen Netflix-profielen

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik op je profielpictogram en tik op een ander profiel waarnaar je wilt overschakelen.

• Als je geen ander profiel hebt, tik dan op Profiel toevoegen om een nieuw profiel te maken.

4. Volg de bovenstaande stappen om terug naar het oorspronkelijke profiel te gaan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Smart-tv

De Netflix-app opnieuw laden
  1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Netflix opnieuw laden.