Netflix geeft de melding 'Het gekoppelde scherm wordt niet ondersteund. (10065)'

Kan video niet afspelen
Het gekoppelde scherm wordt niet ondersteund. (10065)

Deze fout kan optreden als je een niet-ondersteunde video-uitvoermethode gebruikt of als je Netflix-abonnement geen ondersteuning biedt voor het gebruik van een mobiel apparaat om Netflix op een tv te kijken.

Los het probleem als volgt op:

Controleer je Netflix-abonnement

Bij het abonnement met reclame of het Mobile-abonnement kun je niet Netflix kijken op een tv via een mobiel apparaat.

Als je een mobiel apparaat wilt gebruiken om Netflix te kijken op je tv, moet je overstappen op een abonnement zonder reclame als je momenteel een abonnement met reclame hebt. Als je het Mobile-abonnement hebt, moet je je abonnement upgraden naar een abonnement dat Netflix kijken op een tv ondersteunt.

Controleer je videoadapter

Lightning-connector met videoadapter

Controleer of je videoadapter wordt ondersteund

1. Verwijder alle kabels die zijn aangesloten op de adapter en sluit de adapter aan op je iPhone of iPad.

2. Ga naar Instellingen > Algemeen > Over > Apple HDMI Adapter.

3. Controleer het modelnummer.

Thunderbolt- of USB-C-videokabel of -adapter

Voor problemen met iPhone- en iPad-apparaten met een USB-C-poort kunnen deze opties helpen:

• Zorg dat je tv of display is ingesteld op de juiste ingangsbron.

• Controleer of je videokabel of -adapter HDCP 2.2 ondersteunt.

• Probeer de uiteinden van de videokabel of -adapter om te keren.

• Probeer zo mogelijk een andere videopoort op je tv of display.

Kijk Netflix rechtstreeks op je tv

Als je abonnement ondersteuning biedt voor kijken op een tv en je een Netflix-compatibele tv of streamingapparaat gebruikt, kun je rechtstreeks op je tv kijken via de Netflix-app.