Netflix geeft de melding 'Chromecast: code (time-out bij koppelen)'.

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

Chromecast: code (time-out bij koppelen).

Deze fout komt meestal door een klein probleem met de netwerkconfiguratie op de Chromecast. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

De instellingen op je Chromecast herstellen

1. Houd de knop op de Chromecast ingedrukt gedurende 25 seconden of totdat het indicatielampje begint te knipperen.

Opmerking:
    Als je de Chromecast reset, worden eerder opgeslagen instellingen gewist. Volg de stappen van Google om je Chromecast opnieuw te configureren.
  2. Koppel het apparaat opnieuw aan je Netflix-account nadat je het apparaat hebt gereset.

Wat moet ik nu doen?

Als de fout blijft optreden nadat je een volledige reset naar de fabrieksinstellingen hebt uitgevoerd, dan is er mogelijk een niet-herstelbaar probleem met je apparaat. Neem contact op met de fabrikant voor verdere ondersteuning.