Gamemeldingen in- of uitschakelen

Sommige Netflix Games gebruiken pushberichten voor game-updates en herinneringen. Volg de instructies voor je apparaat om deze meldingen in of uit te schakelen:

iPhone, iPad en iPod touch

1. Open de app Instellingen op je apparaat.

2. Tik op Meldingen.

3. Scrol omlaag en selecteer de game-app.

4. Schuif de knop Meldingen toestaan om berichten uit te schakelen.

Android-telefoons en -tablets

1. Open de app Instellingen op je apparaat.

2. Tik op Meldingen > App-instellingen.

3. Zoek in de keuzelijst Meest recent naar de apps van waaruit meest recentelijk meldingen naar je zijn gestuurd. Tik in de keuzelijst op Alle apps als je meer apps wilt zoeken.

4. Selecteer de game-app en tik om de meldingen in of uit te schakelen.

Opmerking:
Deze stappen kunnen mogelijk verschillen per Android-versie of apparaatfabrikant. Als je de bovenstaande stappen niet kunt uitvoeren, ga dan naar de website van de fabrikant van je Android-apparaat of raadpleeg deze Help-pagina van Google voor verdere hulp.

Raadpleeg Meldingen in- of uitschakelen voor meldingen vanuit de Netflix-app.